Lucia

Godmorgon! Vaknade precis och ska snart kliva upp och göra mig iordning sen åka till jobbet och hjälpa till några timmar över lunchen sen är det party på g ikväll! Emma kommer hem ifrån uppsala och det var så länge sen vi fick träffas nu. 
 
Igår var jag ledig hela dagen så det var ju supermysigt och jag bakade brownies och lussebullar på dagen och på kvällen gick jag och Andreas ut och käkade på Interpool och sen gick vi på bio. Dum&Dummare. Den var rolig men inte lika bra som ettan!
 

Tisdag

Idag har det varit en lång dag på jobbet.. kändes som att dagen aldrig skulle ta slut. Och när den väl gjorde det vid 19 så hade jag ungefär 100 saker som jag velade göra som jag inte hunnit med under senaste veckan då jag har jobbat ihjäl mig. Prova ut ett par arbetsskor, köpa en julkapp som jag tittat ut, tanka, sola, duscha håret, julstäda mitt rum.
 
Har dessutom haft värsta otursdagen idag.. ingenting har gått bra.. 1.Det började med att bildörren hade fryst igen så att jag inte fick upp den och när jag väl slitit upp den så gick den inte att stänga igen. Så jag fick hålla i dörren hela vägen till jobbet. 2. När jag motvilligt efter jobbet verkligen måste åka och tanka trött & hungrig så fungerar inte mitt kort i automaten så jag får backa snett och hålla på i evigheter för att komma till en annan tank.
 
När jag kom hem lagade jag mat och tog en låång dusch med hårinpackning osv och sedan har jag bara legat i sängen sedan dess och kikat på kläder osv. Klickade hem en jacka ifrån Belle shoes, hoppas den är snygg irl också bara!
 
Nu ska jag titta på Deal or no deal och sova. Ledig imorgon. Yes!
Älskar att laga mat och fixa goda saker!!

2:a advent

Nu är äntligen denna jobbhelg över och jag är tröttare än nånsin..julhandlingen har verkligen kommit igång på köpis det är så sjukt mycket folk! Har egentligen inte gjort någonting den här helgen..väldigt tråkigt men som det ser ut nu så jobbar jag fram tills på torsdag sen är jag ledig helgen som kommer. Hoppas!
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och bara vila mig!
Bakade jättegoda RockyRoads häromdagen! Superenkelt och supergott snacks=)
 

Fredag

Det är redan fredag och jag är ledig fram tills kl 16 då jag ska jobba ett kvällspass. Men innan det tänkte jag försöka baka någt julgodis! Sedan jobbar jag hela helgen så det lär väl inte hända något speciellt denna helg. Igår var jag ute på stan hela dagen och letade julklappar men det slutade ju som vanligt med att man bara köpte saker till sig själv haha.. 
 

Tisdag

Ja då var en ny arbetsvecka igång och jag är redan helt slut haha. Man borde inte festa på sina lediga helger utan man borde ligga hemma och sova!! Jag körde annars en 2-dagars i helgen och det tog ju på krafterna kan man säga. Men roligt hade jag iallafall! Och sen avslutade jag helgen med att mysa på julmarknaden och tittade på invigningen av bocken.=)