Fredag

Ja då var det äntligen fredag och helg! Ledig helg också för min del, startade dagen med en fika på köpis med Amanda och det blev även lite shopping då det var 50% på nästan allt inne på bikbok! 
 
Nu ligger jag och vilar lite och ska snart göra mig iordning sen ska jag hem till Amanda och dricka lite vin sen drar vi nog vidare in till Gävle! 
Är lite tomato face efter att jag solade igår haha!

Tisdag

Vaknade upp ovanligt tidigt idag pigg & glad! Lagade lunch och åkte iväg och jobbade tills kl 19. Skönt med lite timmar på jobbet igen! 
 
Köpte thaimat på vägen hem och nu ligger jag i sängen och vilar mig lite framför Deal or no deal på tvn.:)
Haha så himla rolig♡

Söndag

Har jobbat hela helgen så min helg har varit lugn. Skönt men också lite tråkigt! Nu ligger jag helt däckad i sängen efter 7 dagars jobb och imorgon är jag äntligen ledig! Ska ligga å lata mig hela dagen hehe.
En bild från i lördags när jag var på Valbo köpcentrums personalfest på Hotell citys dinner show! Riktigt bra var det och det bjöds också på tre rätters middag.:) 

Måndag

Startade dagen med att sova över.. men lyckades komma i tid iallafall!  Avverkade några timmar på jobbet och sen åkte jag direkt till bilprovningen och besiktade bilen. Den hade bara några små skavanker hehe pärlan! 
Nu ligger jag i sängen och laddar batterierna inför en jobbdag imorgon också=)

Söndagsmys

Jaha då var den helgen över och jag har legat i sängen exakt hela dagen. Var ner till centrum nyss och köpte hem thaimat som familjen har smaskat i sig nu i väntan på att bingolotto ska börja haha! Hoppas man vinner något idag då..
 
Igår förfestade vi några tjejer hos Malin och sedan gick vi över till Pontus och där blev vi kvar till 03 någon gång inatt.. riktigt lyckad kväll!

Lördag

Wihoo äntligen är det helg och jag har precis jobbat färdigt mitt sista pass för i helgen. Nu ska jag göra mig iordning för fest och åka hem till Malin för att förfesta sen blir det att fira pontus.
Igår tog vi bilen till barkaby för att leta efter en vinter/höstjacka åt mig men den enda jag hittade som passade fanns ju såklart inte i min storlek så det blev ingenting.. Men det var ju mysigt med en dagstripp iallafall=)

Onsdag

Halva veckan har gått och det har väl inte hänt något speciellt roligt förutom att jag äntligen har fått tillbaka min telefon! Men idag så har jag iallafall lunchat på stan med Moa, det blev lilla saigon som alltid haha så jäkla gott där! Sen var vi runt på rusta och lite överallt innan vi slog oss ner i soffan ett bra tag.:)
 
Nu är jag hemma och ligger i sängen och tittar igenom veckans avsnitt utav paradise som jag har missat..och efter det blir det Prisonbreak! Bästa serien!! Kan inte sluta titta..
 

Måndag

Jag har haft en mysig helg som har bestått utav att vila upp mig så att jag ska bli frisk någon gång men har också varit tvungen att jobbat. Skönt med en helg utan alkohol faktiskt! Det behövde nog min kropp! Sedan var det ju farsdag igår också så då åt vi lite god mat på kvällen men firade inte det något speciellt..
 
Får se nu vad som händer i veckan har inget speciellt inplanerat men lär väl söka lite jobb iallafall.=)
.

Fredag kväll

Blev en lugn fredagkväll för mig som precis kom hem ifrån jobbet och har gosat ner mig under en filt för att försöka bli frisk tills imorgon då jag också ska jobba hela dagen suck. Inte så roligt när man har lock för båda öronen och inte hör vad kunderna säger.. Menmen snart lär jag väl bli frisk igen hoppas jag=)
 
Högst på min önskelista just nu! Idag har man betalat tillbaka på skatten 1100kr + 1600kr för att Tele2 skulle laga min telefon. Yeey..finns ju roligare saker att lägga pengar på..

Snöö!!

Jaha idag när man vaknade så föll årets första snö! Kändes lite mysigt att det börjar närma sig jul och att det kommer bli lite ljusare ute igen när snön har landat. Det är nog det enda positiva med snön haha.. 
 
Annars så har jag varit hos Moa idag och vi käkade lunch på Saigon och sedan låg i soffan och kikade på tv. Nu är jag hemma och tog precis en lång dusch för att värma upp mig lite! Brr iskallt ute ju..
Ska slå på något på tvn nu och försöka sova så kanske jag mår bättre imorgon då jag fortfarande känner mig hängig..:/
 
 
 
 
 

Måndag

Har haft en jätterolig halloween helg! I fredags så målade jag och emma och lite och drog iväg på förfest på Söder och sedan vidare till slick där det dansades en hel del! På lördagen så förfestade vi ett gäng hemma hos Emelie och sedan drog vi iväg till slick och dansade hela natten igen innan vi tog ett fyllekäk på donken!
 
Igår så låg jag i sängen istortsätt hela dagen och inte gjorde nånting förutom att vila upp mig då min hosta vägrar att ge sig..
Det är lite svårt för mig att lägga upp bilder nu med min supergamla Iphone 4...suck!