Måndag 09/29

Har haft en superhelg med ett besök i sthm där det shoppades en del och även en partykväll i Gävle. Nu är det Måndag igen och ny vecka vilket betyder lite jobb och mycket fritid..Tråkigt! 
 

Fredag 09/26

Idag är det fredag och jag startade min dag med att sola! Man känner sig så fräsh inför helgen när man fått lite färg och inte behöver använda massa fondation osv!  Snart ska jag göra mig iordning och åka upp på ikea och käka lunch och sedan börjar jag jobbet vid 16. Sista jobbpasset innan jag har en ledig helg framför mig! Men eftersom att jag slutar sent ikväll så blir det nog bara mys i soffan idag för imorgon väntas det en shoppingdag och party!
 
 
 
 
 
 
 

Måndag 09/22

Ny vecka igen! Och nu har det blivit höst ute med storm regn och gula löv.. har inte sovit på hela natten pgr av att det har blåst och regnat så mycket att jag trodde att taket skulle ramla av..
 
Men jag har haft en rolig helg som har bestått utav mycket jobb och mycket nöjen faktiskt! I fredags så åkte jag och Andreas hem till Emma och tog några glas vin där innan vi åkte in till Gävle och spelade lite biljard! Slutade med ett Maxmål och hoppade till sängs innan det var dags att kliva upp och ha en kaos-dag på jobbet.
 
På kvällen så åkte jag och Emma hem till Josse och förfestade med tjejerna där innan vi drog vidare på andra trevligheter och avslutade kvällen på Allstar!
Söndagden spenderade jag mer eller mindre opigg på jobbet innan jag äntligen fick åka hem och krypa ner i sängen!
 
Idag är jag ledig ifrån jobb och har varit på köpis nu och fikat med Maria. Får se vad kvällen har att bjuda på=)
 

Måndag 09/15

Ny vecka igen och jag jobbar nästan ingenting den här veckan heller..suck så jävla tråkigt. Men jag har iallafall haft en rolig helg! I fredags var jag på bio och såg filmen Lets be cops, var väldigt skeptiskt till en början men den var jätterolig faktiskt:) 
 
I lördags så startade vi några tjejer hos saga med lite snacks och vin och sedan gick vi ner på stan och tog ett premiärbesök på Old saints som har byggt om. Och sedan avslutade vi på heartbreaks övervåning, mycket lyckad kväll=)
 

Fredag 09/12

Veckan börjar gå mot sitt slut och helgen kryper sig på.Väldigt skönt känner jag då jag är nästan helt ledig i helgen förutom ett kvällspass ikväll! Har en del saker planerade redan inför helgen som bio och tjejmiddag.:)
 
Annars så har veckan bestått utav väldigt lite jobb och mycket fritid.(tråkigt enligt mig) då jag blir så himla rastlös av att bara gå hemma. Nästa vecka är det söka nya jobb som gäller! 
Men en fisketur i mackmyra, en dag i hofors med Moa och en dag på arbetsförmedligen och en hel del promenader har jag iallafall avverkat denna vecka=)
 
 

 
 

Söndag 09/07

Haha jag är fan kass på att uppdatera..! Men ska försöka bli bättre! Meen iallafall så har den här helgen bestått utav jobb och ennu mera jobb.. Men man ska inte gräva ner sig för det utan jag tog mig ut och bowlade med några saknade vänner i ifredags och tog även någon drink på brända som var årets sista uteserveringsdag så självklart trotsade vi kylan och satt ute! 
 
I lördags blev det något lugnare då jag var trött och sliten efter jobbet så tog hit en kompis och vi lagade ihop värdens godaste mat och tittade på några filmer=) 
 
Idag har jag varit på jobbet hela dagen och kom hem för en liten stund sedan och slängde i mig lite mat och catchade upp med mamma och pappa som kommit hem ifrån utlandet idag. Slut på lugn och ro för mig nudå; )
 
 
 

Måndag 9/01

1 september idag alltså och jag är ledig ifrån jobbet idag! Så himla skönt=) Ska snart åka hem till Emelie och kika på någon resa och äta god middag!
 
I helgen så har det vart både fest och lugna gatan, i fredags var jag och emma ut en sväng och vi började på bergrenska med någon drink där och sedan slutade vi på slick mer eller mindre onykter.
 
Lördagen spenderade jag hemma i sängen och en sväng i Gävle på cruisingen och igår bakade jag värdens godaste muffins och mös till några filmer=)