Torsdag 01/30

Lugn och skön dag idag, ledig ifrån allt som heter jobb och det har varit såå skönt! Blir en hel del jobb i helgen men det är väl bara att stå ut..=)

Jag har träffat Moa en stund och sen nu på kvällen har jag och Adam varit ute på en långprommis och när vi kom hem hoppade vi ner i ett bubbelbad. Nu ligger han och sover(tråk) och jag tittar på djurinspektörerna och dricker latte haha. 



Onsdag 01/29

Var som en zombie när klockan ringde imorse vid 7.. men det var bara att kliva upp och åka till Andersberg och möta Ellen där för jobb. Det vi gör är att göra husen/lägenheterna klara för att det ska flytta in nytt folk, putsar fönstrerna och damsuger, polerar med skinglans osv. Vi var klara vid 1 och då kom våran chef för att godkänna/ickegodkänna oss och vi fick godkänt så det var skönt så vi slapp göra om allt.=)
 
Nu ligger jag i soffan och kollar lite på tvn och funderar på vad jag ska göra, måste på gymmet ikväll iallafall. Igår när jag och Adam bytt om och gått dit så hade nått pucko låst dörren. Förmodligen för att ingen annan skulle komma in..blev sååå arg.
 

Tisdag 01/28

Godmorgon, tog en sovmorgon idag äntligen!.. Ligger i soffan och äter frukost och tittar på tvn.. ska gå ut och gå alldeles strax och vid 16  börjar jag jobbet:)
 
Ligger och drömmer mig bort om fina sommarkläder/saker.. jag vet precis vad jag vill ha för stil och jag har verkligen fastnat för beige/brunt/vitt. Det är så ljust&fräsht.=)
 
 
 
 
 

Söndag 01/26

Jag och Adam har precis ätit middag, det blev spagetti och köttfersås ala Linda! Gott blev det iallafall och nu har vi lagt oss i sängen för att kolla på farmen, haha vem fan följer ens det? jo vi.
 
Igår så bestämde jag mig för att bara ta det lugnt eftersom att jag skulle upp kvart i 6 imorse och åka och jobba, men vid 21 så ändrade jag mig och åkte hem till Saga och vi gick ner på O´larrys och tog någon öl och sen vidare på interpol:) Det var inte roligt att kliva upp imorse iallafall haha. Men nu har man lärt sig den läxan;)
 

Lördag 01/25

Godmorgon! Har varit vaken sedan klockan 6 jag haha.. tur att jag tog det lugnt igår bara. Jag och Malin drack lite vin och tittade på tvn och snackade massa skit=)  Har iallafall gjort mitt första pass på Carinas nu på morgonen, gick väldigt bra så tummen upp för det! Vid 12 ska jag till Sibylla för att hjälpa till där några timmar då det är kaos på köpis idag när det är lön & Kevin Walker som uppträder.
 
Får se vad som händer ikväll, vi brudar har pratat om att bowla men får se hur det blir med det men jag hoppas att dom är på; )

Fredag 01/24

"Godmorgon" eller Godlunch kanske man ska säga! Jag har ägnat min lediga förmiddag till att städa garderoben och vika ihop alla kläder.. har verkligen huuur mycket som helst som jag inte använder eller inte använt på år typ men jag kan bara inte slänga det fär det är ju endå fina grejjer?? Men nu är mina garderober maxade med kläder och det går inte i ett klädesplagg till så jag måste nog rensa ur och slänga/skänka bort:)
 
Har fixat mig lite snabbt nu och väntar på att Moa ska komma och hämta mig så ska vi gå på köpis en snabbis och sen ska jag förbi gymmet när Adam slutar jobbet vid 15:)
 
En annan rolig nyhet är att jag fick besked om extrajobbet jag sökte nu i veckan och jag fick det! Ska alltså göra mina första timmar imorgonbitti vid 07. Haha hjälp hur f*n ska jag komma upp vid kl 06 som alltid sover till minst 10. Men det ska nog gå bra det också!
 
Får se vad som händer ikväll men jag är sugen på att gå på Ken Ring på Allstar så det kanske slutar där! Får se om någon vän är sugen bara; )
 

Torsdag 01/23

Ush har haft en sån tråkig dag idag..inget roligt har hänt och jag har spenderat 10 timmar på jobbet. Det suger verkligen..och när jag kom hem så blev det bara ennu värre. Men jag hoppas att det är löst nu iallafall! 

Nu ligger jag i sängen och försöker titta på tv men tvn har fått adhd så den stängs av hela tiden.. Och Adam sover som vanligt efter klockan 11.. Själv kommer jag nog fortfarande vara vaken när han åker till jobbet haha. Helt omöjligt att sova när 1000 tankar snurrar runt.. :( 



Haha

Onsdag 01/22

 Jättefint väder ute idag med sol och inte alls så kallt som det har varit de andra dagarna:) Idag började jag min dag med att gå på en arbetsintervju i gävle, nervöst..och efteråt så tänker man på vad man sa och varför man inte sa andra svar haha. Men vi får se hur det går!
 
Nu är jag iallafall hemma och gör inte så mycket, sitter och spanar in massa snygga vårkläder och väntar på att åka och jobba ett kvällspass. :)
 
 
 
 
 
 

Tisdag 01/21

Hallåhallå! Jag är ledig idag så jag har varit nere på solariet och sedan en sväng på köpis med mamma, nu sitter jag i sängen och äter lite mellis och tittar på mitt favorit program..Housewives of Miami! Så roligt och se hur dom orkar med allt drama haha. Senare blir det en promenad och ett pass på gymmet med Adam, =) Vi har blivit riktigt duktiga!
 
Igår var jag hos frissan och blev av med mitt långa fina hår och blev korthårig igen! Känns lite jobbigt/naket men endå såå skönt att det tar typ 3 minuter för håret att torka efter man har duschat.. och går assnabbt att platta också.. vänjer mig säkert snart:)

Söndag 01/19

Godkväller, har haft en lugn helg med massa mys! I fredags så tog jag och adam det lugnt bara med massa filmr och godis! Igår var vi ut några tjejer på jobbet och käkade på interpool och sedan skulle dom vidare ut på krogen men eftersom att jag jobbade idag så åkte ja hem=)
 
Kom nyss hem ifrån jobbet och ligger just nu och får massage hehe. Såå ont i ryggen.. senare blir det en långprommis:)
 

Torsdag 01/16

Torsdag!?!? Hallå vart tog veckan vägen?? Det var ju nyss lördag känns det som..jag har varit ledig idag också och det är så jävla tråkigt och gå hemma och inte göra nånting istortsätt. Men jag har iallafall varit ute på en långpromenad i den fina solen och det var inte så kallt idag faktiskt:) När jag kom hem tog jag en lång varm dusch, målade naglarna gjorde ansiktsmask och ja hela alltihopa och nu ligger jag under en filt och väntar på att Adam ska sluta jobbet.
Det blev ingen träning för oss igår då han var för trött men ikväll blir det av!
 
 

Onsdag 01/15

Vaknade tidigt idag när Adam åkte iväg till jobbet så jag tog mig en tripp förbi solarieöarna och solade lite,, så sjukt tråkigt när man blir likblek på vintern, så fult. Sen har jag varit i stan och käkat lunch och fikat med Moa och Elina=) alltid lika skojj å träffa dom haha..skoltiderna<3
 
Nu är jag hemma och ligger och vilar lite, har precis skickat in mitt Cv till en firma som verkade intresserade utav mig! Hoppas på att jag får ett extra jobb där då jag mest jobbar kvällar på sibylla.
Blir väl middag snart och sen ikväll träning med Adam, har sån sjuk träningsverk efter att vi tränade igår haha.. kan knappt lyfta på benen= )
 
 

 

 

Tisdag 01/14

Godmorgon godmorgon! Har precis vaknat så ska väl kliva upp och äta frukost strax=) Får se vad vi hittar på idag men vi ska iallafall köra vårat första träningspass haha kmr dö.. Sen skulle vi behöva åka till AF men alla gånger ja åkt dit och tagit en nummerlapp så har ja typ suttit i två timmar sen gett upp. Asså vem har tid att sitta där och vänta en HEL dag på att det ska bli ens tur..? Fattar inte att de kan ta sån tid.
Bion igår var rolig men lite för barnslig kanske.. Tycker den andra Sune i Grekland var mycke bättre! Men det konstiga är att nu efter jul när alla har fått biokort osv så går det typ en film på bio?!  




Måndag 01/13

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan och ligger nu kvar i sängen och drar mig lite; ) Det är superfint väder ute så ska nog äta lite frukost och gå ut och gå.:) Var inte ut på hela dagen igår haha.. var så jävla bakis efter i lördags så spydde hela dagen igår typ ush..
 
Är iallafall ledig ifrån jobbet idag! Sköönt hihi. Senare ska jag och adam köpa gymkort äntligen.. och ikväll ska vi gå och se på Sune på bilsemester!
 
 
 

Lördag 01/11

Är ledig ifrån jobbet idag så jag och Adam startade dagen med en promenad i 10minus grader typ..uppfriskande var det iallafall haha! Sedan har vi varit på köpis och kikat lite och nu har vi precis ätit middag=) jag håller på att fixa mig nu och ska snart åka hem till Emelie för lite vindrickande!

Söndag 12/05

Ligger och tittar på hockeyn just nu och det står 2-2 än så länge! Intressant..not! Har jobbat både igår och idag så är dödstrött men ska väl försöka vara uppe en stund till iallafall eftersom det är röd dag imorgon:) Jag och Adam ska gå på köpis och handla upp lite presentkort hade vi tänkt. 





Fredag 01/03

Dagen startade tidigt med att försöka kliva upp ur sängen när klockan ringde och åka till stan.. dom där NCIS avsnitten som går hela nätterna är inte bra alltså. När vi kom hem så somnade vi om igen haha och nu har jag åkt hem och väntar på middag! Får se vad som händer ikväll men ingen verkar sugen på att göra något bara för att jag är det.. suck!
 

Nyårsdagen

Godkväller, har äntligen vaknat till liv ordentligt efter gårdagen.. vi firade hemma hos saga med alla tjejer och 3rätters middag som var hur gott som helst! Vid 12slaget så gick vi ner på stan men vi blev lite sena så vi hann inte fram i tid... men jag hade en rolig kväll iallafall. Självklart så har man alltid massa förväntningar på nyårsafton och då blir det inte alltid så roligt som man har trott;)
 
Idag så har vi legat i sängen hela dagen och köpt hem thaimat, sovit några timmar osv. Inget speciellt roligt alltså;)