Fredag 08/29

Jaha då har jag haft en späckad vecka med långa jobbdagar varenda dag så nu var det verkligen skönt att ta en lång dusch och slänga sig på soffan och invänta middag. Efter middagen ska jag cykla hem till emma och dricka lite vin och vi åker nog vidare mot staden senare ikväll! =)
 
 

Måndag 08/25

Ny vecka igen! Veckorna bara springer förbi och snart är sommaren helt borta.. Ska försöka åka iväg på någon weekend eller liknande innan det blir höst iallafall! Jag har haft en mysig helg nu som bestått utav mycket jobb och lite alkohol samt en mini-kräftskiva. Behövdes kanske haha.. och nu väntas hela veckan med jobb:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tisdag 08/19

Har haft en jättebra helg med både festande och mysigheter! Sedan har jag vart ledig nu måndag&tisdag också och idag så började jag dagen med en springtur(kors i taket) och sedan iväg till gävle för att käka lunch med Emelie och Co på östernspärla.Mycket trevligt! Efter det mötte jag upp Moa för att hänga lite med henne och nu kom jag nyss hem ifrån henne så nu ligger jag laddad i soffan och inväntar paradise hotel!
 
 
 

Tillbaka! 08/13

Hejhallå! Nu är jag tillbaka här på bloggen igen efter en fullspäckad sommar! Har haft det underbart och har gjort så himla mycket saker! Tänkte lägga upp lite bilder ifrån sommaren så får ni också se vad jag har haft för mig=)
 
Magaluf
Bilsemester! Första stoppet på liseberg.
Ätit god mat och myst massor på en camping i Göteborg
Sedan åkte vi förbi ullared och vidare till Lidköping för en massa festande
När vi kom tillbaka till Gävle var det dags för Åbygård
Hängde massvis på stranden
Sedan var det dags för Stadsfesten
Årets kräftskiva hos emelie som var hur lyckat som helst!