Tisdag 07/01

Ja då var det 1 Juli idag då! Känns som att det är mitten utav sommaren nu och det är svinkallt ute.. jättetråkigt! Men jag har iallafall haft en lugnt helg med jobb..behövdes faktiskt en helg utan alkohol med tanke på att jag kommer att dricka nästan varje dag på mina två semesterveckor. Ush mår dåligt redan nu när jag tänker på hur kroppen kommer att må haha.
 
Jag får semester nu på fredag och då bär det av emot Mallorca med Emma! Det ska bli så jävla kul!! Och skönt med lite värme! Vi kommer hem därifrån Lördagen veckan efter och då hinner jag sova hemma en natt innan jag drar iväg en vecka till på ett annat äventyr men det får ni veta mer om lite senare!=D
 
Idag är jag ledig ifrån jobb och det var så välbehövligt.. att bara ta det lugnt och slippa tänka på något viktigt! Jag har rensat ur min garderob och vikt allting i fina högar och nu ska jag fixa mig lite för att hämta upp Emma och vi ska gå på stan och handla det sista inför resan och växla pengar.:)
I söndags fick vi lite tråkigt och drog igång lite drinkar i mixern och tog ett besök på O´larrys och åt en tacotallrik=)