Valborg

Jaha då var det Onsdag och sista april idag då! Jag har vart ledig ifrån jobb idag för igår sa jag upp mig ifrån Carinas då jag kände att jag inte pallar med mer. Så jag och Moa har varit på stan idag och kikat i affärer och ätit lunch på lilla saigon. Mitt favvoställe<3 Hittade en jättefin byxdress ifrån h&m som jag köpte annars så hittade jag ingenting alls. Tråkigt!
 
Nu är jag hemma och håller på att städa lite för ikväll kommer det ngra vänner hit och grillar innan vi drar vidare in till stan för 90-tals fest!
 
 
 

Måndag 04/28

Ny vecka och ny energi, jag har jobbat hela dagen i Sandviken idag och det var väl inte så jätteroligt men tillslut så var jag klar och fick åka hem! När jag kom hem lagade jag fiskpinnar och sedan somnade jag någon timme=) Nu funderar jag på att ta mig ner till solariet en snabbis innan det är sovdags för imorgon börjar jag jobbet supertidigt. Uaah! Men sedan är det festligheter på schemat på Onsdag så man får väl stå ut denna vecka med!
 

Lördag 04/26

Igår så åkte jag hem till Emelie och förade lite med henne och josse innan vi drog ner till Söderheimska för en liten premiär där. Men vi blev inte så långvariga där då vi drog ner till Allstar istället! Hade trevligt där innan ja åkte med sista bussen hem å sov=)
 
Idag har jag jobbat 10-18.30 och det har varit sjukt mycket folk och även upptädande på köpis så det har varit lite kaos men nu är man iallafall hemma! Äntligen. Jag ska göra mig klar nu och åka in till stan för att träffa några vänner en stund. Imorgon väntar jobb igen!
 

Fredag 04/25

Wie äntligen är det fredag och helg! Jag ska jobba den här helgen men de gör inte så mycket.. Tråkigt att det kommer vara sol ute bara att man missar det hehe..
 
Nu har jag precis gjort mig klar och ska åka intill stan för att luncha med moa och ikväll väntas det jobb med maria.:) Direkt när jag vaknade idag så kände jag ba fan vilken bra dag dethär kommer bli. Älskar när man känner så!
Nu är hon visst utanför så hann inte skriva så långt men.
 
 
 

Onsdag 04/23

Oj vad veckan går fort nu när det var röd dag i måndags! Två dagar kvar till helg bara! Tjohooo.
Jag har jobbat både igår & idag och det har varit långa dagar utan lunch men jag har stått ut och idag var vi i en jättefin lägenhet på gävlestrand.Vill bo dääär...
 
Men nu är jag hemma och ligger och latar mig lite är sjukt trött.. men funderar på att åka till solariet lite senare iallafall är så sjukt blek haha.
Är stolt över mig själv då jag gjorde iordning en stor sallad för några dagar sedan och kyckling så man bara kan slänga upp på tallriken och käka. Enkelt och nyttigt! :D

Måndag 04/21

Igår på eftermiddan så följde jag med Emelie till stallet och matade hästen lite och stekte lite i solen innan vi åkte hem till henne och gjorde iordning grillat! Sjukt gott var det... Sedan spenderade vi resten utav kvällen i soffan.=)
 
Idag skulle hon iväg till stallet igen så jag tog en låång promenad hem ifrån köpis i värdens sol och skinnjacka så ni kan ju gissa om min rygg var blöt när jag kom hem..=) Annars så har jag varit på köpis med Amanda idag och fikat lite & kikat i butiker! Näst in på inköpslistan är ett par vita jeans!
 
Imorse när vi gjorde värdens frukost

Sommar

Klickade hem dessa två enkla sommarklänningar ifrån hm för bara 450 kr för båda + frakt! Hur billigt! Det är alltid bra att ha lite basics i garderoben! Det har jag alldeles för lite utav så det blir det skärpning med i år.

Söndag 04/20

Igår var jag hemma hela dagen och inte gjorde mycket alls.. vid 6 kom mina kusiner, mormor&morfar och några till hit och grillade. Dom blev kvar hela kvällen och jag bestämde mig för att bara vara hemma då jag skulle upp klockan 06 idag men vid 12 tiden inatt ringde en gammal vän och bad mig komma på hemmafest i hagaström så då var det lite svårt att tacka nej haha. Jag är så jävla impulsiv.. om det är bra eller dåligt vet jag faktiskt inte haha.
 
Nu har jag varit och jobbat och ätit en mysfrukost och tagit en dusch! Får se vad dagen har att bjuda på men det är ju sjukt bra väder iallafall!
Vann 60 kr på trisslotten;)

Lördag 04/19

Ja då var det påskhelg då! Hade roligt på Allstar i torsdags och vaknade upp hemma hos emelie i fredags lagomt trött.. Vi åkte till hennes mamma och käkade påskfrukost där och sedan åkte jag hem och bara chillade hela dagen. Skulle upp tidigt idag och jobba så jag och en vän tog det bara lugnt igår med donken i sängen framför en film hehe. Nu har jag jobbat klart och sitter i soffan och funderar på vad jag ska hitta på.. Solen lyser och det är vaarmt ute idag!
 
Ikväll blir det påskmiddag med släkten annars vet jag inte så mycket mer vad jag ska hitta på än=)
 

Skärtorsdag 04/17

Igår så åkte jag först till tandläkarn och gjorde klart en rotfyllning..hua!! Men det gick rätt snabbt och smärtfritt så det var skönt att få det gjort. När jag var klar där så åkte jag och Moa till Tierp för att hon skulle rida och jag skulle få klappa på hästar haha. Det var soligt väder och såå himla mysigt att få åka ut på landet.=)
 
Idag så vaknade jag redan vid 8 och har tagit en dusch nu och ätit frukost..att få ta det lugnt på morgonen är så himla värt. Man blir ju glad sen resten utav dagen bara för att man inte började dagen med att stressa upp ur sängen och snabbt iväg. Min dag består iallafall utav jobb enda tills 20.30 då jag ska försöka få med mig någon ut på krogas och ha lite skojj om orken finns.:)
 
 

Tisdag 04/15

Igår så jobbade jag på dagen och sen låg jag däckad hos en kompis hela kvällen framför tvn med en skål fruktsallad..Sjukt längesen man åt det! Idag så klev jag upp vid 11 och åkte in till stan för att luncha med Moa på Testebo. Skitgod mat var det där och efter maten tog vi en kaffe på Cofféhouse.
 
Nu kom jag pecis hem och vilar lite innan jag ska åka iväg och jobba ett kvällspass på sibylla. Är fan inte bra att jobba när man är förkyld.. men imorgon blir jag nog hemma ifrån jobbet iallafall.:)

Söndag 04/13

Igår så satt vi och tittade på någon golftävling på tvn hela kvällen..mycket intressant tyckte grabbarna men vi var väl måttligt uttråkade haha. Så vi tog en sväng till sandviken och köpte lite gotta istället.=) Idag har jag jobbat hela dagen och det har varit rätt mycket folk så nu är jag dödstrött och har precis krypit ner i sängen efter en lång dusch. Ska nog springa ner och hämta en kanelbulle nu känner ja och sedan blire tagga jobb imorgon också..
 
Mitt mål den här veckan är att innan fredag så ska jag ha slutat på antingen Sibylla eller Carinas.. jag orkar fan inte med mer stress kommer gå in i väggen snart haha och det är fan true.
 
Igår när jag och Malin blev livrädda för den här läskiga bilen utan förare hahah.

Lördag 04/12

Jaa då var det helg då! I Torsdags så blev det en liten utågng på Allstar iallafall trots att jag kände mig lite halvkrasslig men det blev roligt iallafall! Dansade tills det stängde och då gick vi till gdg och köpte en french haha. Sen sov vi allihopa hemma hos Josse och det var väl lite halvtrångt sådär med trångt är mysigt!      
 
Igår så var jag supertrött så jag spenderade min kväll på jobbet och sedan sov jag över hos en kompis bara! Slocknade typ kl 12 redan haha.. roligt sällskap! Men jag skulle ju upp tidigt idag för att hinna gå på personalmötet som vi hade innan jag började jobba vid 10.
 
Kämpade på hela dagen idag trots mycket folk och nu har jag precis tryckt i mig kinamat som mamma hade handlat hem och ska åka iväg och möta malin nu sedan ska vi till fba och bara chilla.:)
 

Torsdag 04/10

Jaha idag är det torsdag och solen har äntligen hittat tillbaka! Vart så glad idag när jag vaknade och solen sken in genom fönstret.. då kände man direkt att det här kommer bli en bra dag! Mindre roligt var det väl att klockan var 6 när solen började lysa in och jag hade en kompis som sov här och vi var vakna tills 4 typ..
 
Har varit i gävle nu och käkat lunch/fika på Alicias jobb på Lido.. mycket trevligt;) Men nu är jag back in bed och vet inte om jag ska hitta på något med moa kanske eller bara ligga kvar här. Kanske hänga med Emelie&gänget till Allstar ikv..Är ju dödstrött på min lediga dag..kan kanske ha att göra med att jag har något virus i kroppen också då jag fortfarande känner mig hängig med en klump i halsen.:(
 
 

Tisdag 04/08

Ush är så fruktansvärt trött.. känns som att jag inte sovit ordentligt på flera veckor.. tittade nyss i almenackan och insåg att jag inte haft en ledig dag sedan 16 dagar tillbaka. Inte undra på att man blir utmattad och somnar vid varje tillfälle man får=)
 
Idag har jag varit i Sandviken på ett jobbuppdrag ensam och det gick bra faktiskt. Han som bodde där försökte även lägga in en liten flört på mig hihi alltid kul när någon lägger märke till än.. Nu kom jag nyss hem och ska åka in till Gävle snart en snabbis och sedan till köpis för en fika med Maria ifrån jobbet. Vi har en hel del skallver att prata om;)
Jag börjar bli sjuk också.. känns verkligen inte som rätt tillfälle då jag har hela helgen med jobb framför mig..Zzz

Söndag 04/06

Åkte hem till emma igår vid 8 tiden och vi blandade ihop någon god drink och fixade oss lite innan vi åkte in till stan och käkade på helt enkelt! Så jävla god mat där döör.. Efter det så gick vi upp på interpol och tog några drinkar där och till sist hamnade vi på slicken,, det var bra med folk där igår! Hade trevligt både på över & undervåningen och det hela slutade med att en kille(turk) hällde en hel öl över våra ansikten på dansgolvet.. fick rage och åkte hem som en blöthund men var glad endå då det var tio minuter innan det stängde!
 
Idag råkade jag sova över en timme så jag kom lite försent till jobbet men det löste sig endå och vid halv 12 så var jag klar där och begav mig hem för att sova lite till! Men nu är jag vaken och har precis tagit en lång varm dusch och ska hem till en friend nu och slappa.:)

Lördag 04/05

Igår hade jag en trevlig kväll på jobbet med Maria innan jag tog bilen in till stan för att möta upp Emelie för några drinkar på interpol med några vänner=) Hade en bra kväll där och när det stängde köpte vi med oss kebab med bröd och gick hem till henne och slafsade i oss innan vi somnade.
 
Idag klev jag upp 06 för att jobba ett kortpass på bion, blev klara vid 11 så då åkte jag hem och somnade en stund i sängen innan mamma hade lagat golunch. Nu ska jag kliva upp och färga min utväxt sedan blir det hem till Emma för att fixa oss och ta någon drink innan vi beger oss mot gävle för att käka på terassen. Bra lördag med andra ord:)
 
 

Fredag 04/04

Jaha då var det äntligen helg igen! Den här veckan har verkligen bara swishat förbi.. Har jobbat varje kväll den här veckan så det kan ju bero på det också! Annars så har den här veckan bestått av mycket tid hos vänner och en och annan glass på donken faktiskt hehe. Nu ligger jag nyvaken i sängen och svär åt snickarna som håller på att lägga om taket på huset.. jag somnade 05 och sedan klockan 07 så har det låtit som att hela huset ska rasa.Lagomt irriterande såhär på min sovmorgon!..
 
Ska jobba eftermiddag idag och efter det så har jag inga planer ännu men något roligt dyker säkert upp!
 

Tisdag 04/01

Tisdag idag och jag sov hos en kompis igårkväll så vi tog en lång sovmorgon idag och sedan åkte jag iväg och jobbade vid 16. Roligare än så har den här dagen inte varit haha. Förutom att jag lyckades välta ut en hel cola i bilen på golvet..suck! Får se vad jag ska göra nu men jag har sovmorgon imorgon också så det vore ju tråkigt att bara ligga hemma!