Torsdag 06/26

Det blev ingen vinst för oss på bilbingon igår så det var ju lite tråkigt vi som var så taggade..! Satt där med popcorn och var skitseriösa till en början sen när det gått två timmar kunde vi inte sitta still längre så då bara flamsade vi oss och sen åkte vi hem såfort de tog slut=)
 
Nu har jag precis ätit frukost och ska göra mig iordning för att jobba 11-21! Hoppas på att köpis inte blir kaos bara nu när det har varit löning! =(

Onsdag 06/25

Dagen startade med ett besök hos tandläkarn eftersom att en bit av min tand gick av i lördags.. Men det var snabbt lagat och efter det tog jag bilen in till stan och hämtade upp Amanda för lite shopping! Hittade en väska och mjukisshorts och hon köpte en massa söta bebiskläder<3 
 
Vi avslutade med en fika på Cofféhouse och sedan åkte jag hem och nu sitter jag och vilar lite innan det blir middag och bilbingo med Moa! Är skittaggad på bilbingo haha..
 

Söndag 06/22

Ja då var midsommar helgen över och det har varit helt perfekt! Kunde ju ha varit bättre väder men..! Startade lördagen med lunch hos mormor&morfar med släkten innan jag åkte hem till Kristin och grillade med lite härligt folk.:) Festade där innan vi drog vidare till Emelies pappa för mer festande och sedan rundade vi av sent på natten någon gång och tog taxi hem. 
 
Var bra trött på lördagen men det var skönt att bara vara hemma och slöa hela dagen. På kvällen kom en kompis hit så kikade vi på lite film och åt massvis med chips och dipp och laddade inför idag då jag har jobbat i kaos hela dagen och fick äta lunch halv fem på eftermiddan.... 
 
Nu ligger jag död i sängen och ska ta en dusch och lite kvällsfika :)                                                                
 
 

Torsdag 06/19

Ja då är det midsommar imorgon då! Det kan man inte tro med tanke på vädret.. kallt och jävligt.. Jag har vart ledig idag så jag har bara legat i sängen hela dagen och kikat på film med en kompis=) Men nu har jag gjort mig iordning och ska åka och möta upp Emma på köpis för lite shopping och efter det ska jag hem till Emelie och ta något glas eller två!

Tisdag 06/17

Oj dagarna går alldeles för snabbt jag hinner inte med!! Hinner bara vakna så är det kväll känns det som.. Jag har varit ledig nu måndag & tisdag och det har varit jätteskönt faktiskt! Jag och Moa har varit lite överallt och ingenstans så det känns skönt att få sova i sin egna säng inatt faktiskt. Och imorgon väntas en heldag på jobbet=)
Lite bilder ifrån senaste dagarna:


Lördag 06/14

Igår hade jag en sjukt rolig kväll som började på Sagas studentmotagning med lite mat och dricka, sedan kom flaket och hämtade upp oss då vi skulle åka med Saga in till gävle där hon skulle möta upp sina klasskompisar. När vi kom till Gävle "förfestade" vi vidare hos Emelie och sedan en sväng förbi Söderheimska och till sist slick!...
 
Hamnade tillslut hemma i sängen och här har jag legat hela dagen istortsätt men nu har jag fixat mig och ska hem till Emelie på grillkväll med lite tjejer! Har klänning på mig så vi får väl se vart den här kvällen slutar haha. Suger ju dock att man är förkyld som ett jävla as..
 
 
 

Torsdag 06/12

Godmorgon! jag har lyckats vakna upp förkyld.. jag lyckas alltid bli sjuk när det passar som minst!! och hur lyckas man ens bli förkyld när det har varit varmt ute.. Och inte nog med det så glömde jag bort min mammas födelsedag i förrgår. Hur kan man ens göra det haha?? Sitter med en talrik gröt och en kopp te nu och ska åka iväg och jobba. Har 10 timmars pass idag men kommer nog få gå hem vid 16 om jag mår lika dåligt! :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag 06/11

Oj vad dålig jag har blivit på att uppdatera såg jag..! Men det blir ju lätt så när det börjar bli sommar och varmt ute. Man är ute hela tiden och sitter aldrig vid datorn=) Annars så har det väl inte hänt något speciellt sedan sist jag skrev, hade en helt underbar helg nu i helgen som var trots att den mestadels bestod utav jobb.
 
Den här veckan har hitills bestått utav jobb men idag är jag ledig och imorgon jobbar jag sista dagen innan jag har ledig helg! Det ska bli så skönt! Har massa planer inför helgen redan och den kommer bli allt utom lugn! Lite studentfirande och en grillkväll väntas=)
Lite bilder ifrån helgen!
Jag har fått nytt långt hår med massor utav ljusa slingor!

Måndag 06/02

Har haft en jättebra helg med bra väder och mycket trevligheter! I fredags så mötte jag upp tjejerna hos Saga och sedan gick vi ner till Brända och sedan förbi Old Saint's för en shot och sedan avslutade vi på slick. I lördags var man bra trött men det var bara att kliva upp och åka iväg till mormor som hade 70års kalas. Där bjöds det på massa mat och fika innan jag åkte hem och bara hade en lugn kväll med en kompis=)
 
Idag är jag ledig så jag har spenderat min dag i solstolen och ute på en promenad.:)