Tisdag 05/27

Tisdag idag och jag har sovmorgon fram till16 då jag börjar jobbet=) Skönt att bara vara hemma och ta det lite lugnt..tänkte gå på en långpromenad idag men det sket sig då jag fått någon inflammation i benet så jag knappt kan gå.. varför ska det alltid vara något fel på min kropp!? Har fan alltid ont/sjuk.. Hoppas det går över innan fredag iallafall annars vet jag inte hur jag ska stå ut ett 10 timmars pass på jobbet och sen är jag ledig i helgen och vill gärna hitta på något kul!...
 
Har nyss gjort en stor pastasallad så jag kan äta utav den i några dagar nu när man måste tänka lite på vad man stoppar i sig innan man ska ut i bikini;)
 
Snart så!!

Söndag 05/25

Jaha då var helgen slut och det är jag glad över då den enbart bestått utav jobb jobb jobb. I fredags när jag slutade jobbet så åkte jag hem till Emelie och tog några glas där med tjejerna och sedan drog jag ner på stan och mötte upp två tjejer ifrån jobbet och vi gick ner på slick och dansade tills det stängde. Hade verkligen roligt älskar sånna kvällar när man bara släpper allt annat och bara har kul!
 
Lika roligt var det inte att jobba hela lördagen sen men jag kämpade mig igenom hela dagen och när jag kom hem på kvällen så hade vi gäster hemma så det bjöds på oxfilé med potatisgratäng. Efter det så somnade jag en stund och sen kom en kompis hit och gjorde mig sällskap över natten=)
 
Nu har jag landat i sängen efter en dag på jobbet och här blir jag nog kvar resten utav kvällen!
 

Fredag 05/23

Ja då var det helg igen då! Jag har vart ledig ganska mycket den här veckan så det har vart superskönt då det har varit varmt och soligt hela veckan! Så lite färg har man nog fått iallafall=) Har chillat på gävlestrand, ätit lunch och bara glidit omkring haha. Tråkigt nog så ska man jobba nu i helgen istället.. men så är det.
 
Har varit på köpis med Moa idag och kikat lite men hittade INGENTING.. så vi käkade lunch och sen åkte vi in till gävle en sväng och nu är jag hemma och ska snart åka och jobba ett kvällspass.:)
Får se om man drar ut på någon uteservering efter jobbet.
 

Måndag 05/19

Ja då var det ny vecka igen då! Jag har haft en superbra helg och vädret har varit på topp! När vi firade Emma i lördags så körde vi en massa lekar under hela kvällen och hade jätte trevligt. Vid elva tiden så åkte vi in till stan och gick på Söderheimska en stund innan vi gick in på slick. Var väl bra på luven där så hade riktigt roligt faktiskt och vi dansade flera timmar i streck och min kropp skriker utav träningsverk i varenda kroppsdel nu haha.
 
Igår låg jag däckad hela dagen och sov till&från men försökte mig ut i solen en liten stund men efter 10 minuter höll jag på att dö haha.
 
Idag har jag ennu inga planer men vädret verkar bli molningt så det är ju tråkigt men något ska jag nog hitta på! Ska iallafall upp på apoteket nu och hämta ut ngt recept och kika in sommarschemat på jobbet!
 

Lördag 05/17

Igår kväll så åkte jag hem till Emelie där hon Josse & Emilia var och vi satt ute på balkongen till klockan elva och drack lite vin och bara myste med ost och kex.:) Sov över i gävle sen och åkte hem tidigt idag och la mig i en solstol och spenderade några timmar där så nu är jag lite bränd på bröstet men så ska det vara!;)
 
Ska äta middag nu sedan byta om och åka iväg till Emmas födelsedagskalas i forsbacka och jag känner på mig att det kommer bli en rolig kväll!
 

Fredag 05/16

Ja då var det fredag och ledig helg då!! Är så taggad på den här helgen då det ska vara varmt och soligt och en massa trevligheter väntar. Idag så åkte jag in till stan och lunchade med Amanda och köpte present till morgondagens kalas då Emma fyller år.:) Sedan har jag och mamma hållt på och plockat här hemma då vi gjort iordning gäststugan så att man kan sova och kika på film där ute.:)
 
Nu har dom grillat så jag ska gå ner och käka nu och Moa är påväg hit. Får se vad vi ska hitta på=) Underbara sommarvärme<3
 

Torsdag 05/15

Jaha torsdag idag och jag har sovmorgon enda fram tills 16 idag! Vaknade av att Moa ringde mig och ville käka lunch så jag klädde på mig och åkte in till Gävle så åt vi på Lilla saigon.=) Efter maten tog vi med Ben på en liten promenad ute på Gävlestrand och nu är jag hemma en snabbis igen innan jag ska åka till jobbet.:) Måste tyvär in på Crispin innan också och lämna tillbaka ett par skor som spännerna är trasiga på.. tråkigt när man hittat ett par jättebra sommarskor så måste man gå tillbaka med dom.. suck!
 
 

Onsdag 05/14

Igår så åkte jag Emelie och Kristin till Lager 157 för en liten shopping utflykt då vi alla var lediga på dagen=) Hittade inte så verst mycket men ett par låga converse ett par svarta jeans 2 basic tröjor, en t-shirt och lite trosor. Är nöjd endå för skor behövde jag verkligen! När jag kom hem så kom Moa till mig för att fika lite och sedan var det dags för mig att jobba ett kvällspass sedan sov jag i gävle=)
 
Nu ligger jag i sängen och har nyss duschat och ska snart åka och jobba kväll idag igen.:) Snart helg!!
Dagens frukost i sängen haha...

Söndag 05/11

Shit vad jag är sliten... tröttare får man nog leta länge efter så det ska bli underbart att snart få sova och att sova länge dessutom! I fredags så jobbade jag sent på kvällen och efter det åkte jag hem till Josse och kikade lite på lets dance med henne och Emelie innan jag åkte hem och sov. Sedan på lördagen jobbade jag hela dagen på Sibylla och efter det förfestade vi ett jäng hos Josse och sedan vidare på brända för några drinkar där och sedan avslutade vi på interpool så det var en lyckad kväll!
 
Idag har jag jobbat hela dagen igen och det har varit rätt segt.. Varit sjukt trött!
 

Torsdag 05/08

Idag när jag klev upp så åkte jag och mamma in till gävle för att handla lite och kolla i någon loppis butik.. sedan somnade jag på soffan en stund och sedan har jag varit hos Moa hela dagen=) Vi har fikat och legat framför tvn och tjockat oss hela dagen och sedan syndade vi lite och åt kekab nu på kvällen innan jag åkte hem hehe.
 
Nu ligger jag och myser i sängen och kikar på Kalla fakta. Får se om jag orkar stiga upp i tid imorgon för jag skulle verkligen behöva åka in till gävle och fixa några saker som jag skjutit upp hela veckan heh. Blir lätt så. Annars så är det kvällsjobb imorgon som gäller..suck!
Nya favvo drickan

Onsdag 05/07

Onsdag idag och jag vaknade rätt tidigt så jag och mamma åkte upp på köpis och kikade lite och köpte med lunch hem. Det regnar ute så man blir inte speciellt sugen på att göra något.. får se när Moa vaknar om vi ska hitta på något. Vi skulle åka på roadtrip idag men det känns inte lika roligt när det regnar..
 
Annars så har det väl inte hänt så mycket roligt senaste dagarna.. gått på stan..kvällsfikat med Malin.. ätit lunch med Moa ja sånna saker som man får sysselsätta sig med när man är ledig ;)
 

Måndag 05/05

Jaha shit vad man blir uttråkad av att inte jobba på dagarna..? Har varit ledig idag och jag är redan uttråkad. Hur ska jag klara mig med att bara jobba någon dag ibland haha kommer fan ruttna här hemma. Men jag har iallafall varit hos Emma nu och klippt mig/färgat håret! Gjorde lite slinger i ljusbrunt och klippte topparna litegrann, det blev kort men hellre det än slitna toppar=)
 
Annars så pratade vi även om lite annat och vecka 28 blir det en resa till Magaluf!! Är så jävla taggad vill bara åka nu nu nu. Men det är ju ca två månader kvar men får hoppas tiden går fort fram tills dess!:D
 
 

Söndag 05/04

Ja då var det söndag och helgen är slut! Jag har haft en jättebra helg och det har varit underbart att vara ledig!
Igår så tog jag och Moa bilen till Rättvik för att gå på marknad där! Det var ganska långt att åka men det var mysigt att göra någonting! Sedan var det rätt kallt på marknaden också så det var ju ett litet minus menmen. Vi kom hem vid 18 tiden därifrån och då somnade jag någon timme innan jag åkte in till stan och mötte upp emelie kristin och sofie för lite drinkar innan vi gick till Allstar=)
 
Hade en lyckad kväll men lyckades tappa bort mitt bankkort..så det fick man ju sota för idag då man inte har nå cash. Men de ska komma hem ett nytt i brevlådan innan veckans slut så får väl lösa det på något vis.
 
Nu ligger jag nyduschad i sängen och har precis käkat pizza med familjen och det ser ut att bli en lugn hemmakväll för min del.:)
 

 
 
 

Fredag 05/02

Ja då var det Maj då! Ny månad och ny energi;) Det börjar närma sig sommaren nu! Jag hade iallafall en rolig kväll i onsdags med grillning och en massa vin. Vi började hos mig och sedan drog vi oss vidare till forsbacka och sedan avslutade vi på lokalfest på söder. Vid 2 gick vitill max och käkade och tog sedan en taxi därifrån hem. Sov någon timme bara på natten så igår låg jag däckad i sängen hela dagen och snoosade.
 
Nu har jag varit och solat lite solarium och ska snart möta upp malin på köpis för lite eventuell shopping innan jag ska jobba några timmar. Sedan väntar en ledig helg!!