Måndag 03/31

Jaha då var det måndag igen och jag är ute på jobb! Har en liten rast nu och jag är tröttare än vanligt..Kan väl inte påstå att den här helgen har varit så uppvilande men rolig har den iallafall vart!
 
I fredags så firade vi emma med lite lekar och gott snacks innan vi drog in till gävle och gick på slick.  Hade roligt där med alla tjejer och sen avslutade vi på Olarrys.:)
 
På lördagen jobbade jag hela dagen och efter det åkte jag och Malin ut på Linus stuga med en massa trevligt folk och bastade/badade och drack en del goda glas vin och grillade lite marsmallows! På söndagen åkte vi båt in till land igen och jag åkte och jobbade hela dagen:) Så en härlig helg med andra ord
 

Fredag 03/28

Wie idag är det äntligen fredag och helg! Som jag har längtat.. vardagar är verkligen sega. Men min dag kommer iallafall spnderas på några timmars jobb på Sibylla och direkt efter jobbet ska emma klippa mina toppar och styla det inför ikväll.:D Sedan vid sju ska vi vara hos Emma för att fira henne! Och sedan blir det utgång. Men ska jobba imorgon så får väl försöka ta det lite lugnt hehe.
Men nu ska jag klä på mig och åka iväg till solariet och sedan möta upp mamma på köpis för lite systembolag.:)

Onsdag 03/26

Trodde jag skulle vara pigg idag när klockan ringde då jag lyckades somna i skaplig tid igår kväll men icke. Var snarare tröttare haha.. Startade dagen i sandviken med jobb m Jenny idag igen=) Vi blev klara runt tre och då hann jag bara hem och byta om innan jag skulle möta upp emma & malin på köpis för presenthandling. Hittade ett tunnt och fint linne också som jag ska ha på mig! Emma fyller nämligen 18 på fredag så då ska vi fira!
 
Nu ligger jag i sängen och vilar mig lite. Får se om jag sover hemma eller åker till ngn kompis men ska upp riktigt tidigt imorgon så behöver ju faktiskt lite sömn tråkigt nog.=)
BikBok

Tisdag 03/25

Tjoho löning idag! Började min dag med jobb i Sandviken med Jenny och jag trodde aldrig att vi skulle bli klara.. men till slut så fick vi åka hem och byta om och sedan åka in till firman och ha personalmöte som jag precis kom hem ifrån. Underbart att få slänga sig på sängen och bara njuuta.:)
 
Nu ska jag göra mig något gott att äta och sedan blir jag nog kvarliggandes i sängen resten av kvällen då jag ska upp tidigt imorgon och jobba också=)
Budapest 2493 Träkl. sv
Införskaffade mig fina sommarskor igår när jag och emma var på köpis!

Måndag 03/24

Ny vecka nya tag! Sov hos en kompis inatt men åkte hem rätt tidigt idag då jag har rensat ur hela min stora garderob som har varit smockad med saker sen många år tbx. Det blev några fulla sopsäckar med skräp och nu är det tomt och fint där inne så jag kan hänga upp kläder på galjar & ställa in alla skor osv!
 
Annars så har jag bara legat och latat mig idag.. men nu ska jag upp på köpis med emma för förhoppningsvis lite shopping!
 

Söndag 03/23

Jaha då var denna helgen slut..! Fort som satan har den gått och jag har haft mycket för mig. Hade nästan glömt bort hur jag var som person innan jag gick in i ett förhållande och det har varit så kul att umgås med gamla vänner igen. I fredags så var vi några och förfestade i forsbacka innan vi åkte in på interpol allihopa och hade en trevlig kväll där! Klev upp tidigt på lördagen(trött som satan) och jobbade några timmar på Sf innan jag gick hem till Moa och sov några timmar på soffan där haha.
 
På kvällen så åkte jag till forsbacka och mötte upp Malin för lite mat på pizzerian och sedan blev det en hemmafest på det. Spelade med andra ord och charader hela natten och avslutade med lite mackaroner och köttbullar sådär 4 på morgonen. Kände mig inte skitpigg på att jobba imorse så jag sjukanmälde mig och låg kvar i sängen. Nu på dagen vandrade jag över till Malin och vi har legat och slappat framför några filmer och en påse godis!
 

Fredag 03/21

Jaha då var det fredag igen! Sov hos en kompis inatt och vi sov kanske någon timme bara sen var det upp och jobba kvart i 8 imorse.. så då var man lite småtrött sådär! Men det gick bra på jobbet iallafall och nu har jag precis tagit en lång dusch och krypit ner i sängen igen. Underbart! Får se vad denna fredag bjuder på.. har inga planer ännu men eftersom att jag och Adam gjort slut för några dagar sedan så gäller det att hålla sig sysselsatt för att inte tänka allt för mycket på det som hänt.:)

Onsdag 03/19

Ush det vräker ner snö ute..brr! Riktigt kallt är det också.. Har jobbat några timmar i stan nu på förmiddagen med Jenny och det gick riktigt bra för oss:) Vi smet iväg på en liten lunchdate på subway som har öppnat uppe på söder!
 
Ligger hemma och vilar mig lite nu för snart ska jag åka iväg och jobba ett kvällspass på sibylla. Det är så himla lugnt på köpis nu innan löningen och allt så det är inte så mycket att göra förutom att uppdatera varandra om allt som hänt sedan senast vi sågs..(igår) haha så ja det kan bli lite långtråkigt men det är ju iallafall lättförtjänta pengar och det är ju alltid bra;)
Får panik på att ha rätt så kort hår.. det går ju inte att göra nånting fint med det?!?! Vill ha tillbaka låångt:(

Måndag 03/17

Tog en lång sovmorgon idag och jaa jag har väl egentligen inte gjort någonting alls idag haha. Jag och adam har tittat på Veronica Mars och nyss så åt vi tacos:) Nu ligger vi i soffan och tittar på talang!
 

Söndag 03/16

Har jobbat hela dagen idag fast att jag hade god lust att ligga hemma i sängen och bara gosa hela dagen men icke! Men det gick bra på jobbet iallafall och nu är jag hemma! Har tagit en dusch och ätit lite utav gårdagens tårta då det var kalas här hemma. Väntar på att Adam ska komma hem så att vi kan åka och beställa pizza och krypa ner i soffan framför någon bra film=) Imorgon är jag ledig tjoho! Bara hoppas på att det är sol ute då också.
 
Dessa är dom godaste mackorna som någonsin har skapats

Lördag 03/15

Igår så blev det en lugn kväll efter jobbet hemma hos Emelie med Emma & Sofie. Vi tittade på Let'sdance och Frozen innan jag åkte hem senare på natten då jag skulle upp tidigt idag och jobba. 
 
Vi har haft en kaosdag på jobbet idag då vi var en man kort..men vi klarade oss endå och efter jobbet kom jag hem till Adam och vi lagade iordning lite go mat=) nu har han somnat (kl21..) och jag tittar på Gladiatorerna! Imorgon äe det jobb igen:)
 
 

Torsdag 03/13

Vaknade redan klockan 8 idag utav solen som sken in genom fönstret.. blev lite sur men sedan fick jag erbjudande att jobba idag på dagen så då var det ju tur att jag var vaken i tid!  Nu kom jag nyss hem därifrån och jag och Adam ska snart hem till mig för att ikväll är det födelsedagsmiddag då pappa & bror fyller år idag.:)
Igår lagade vi kyckling & pommes med zatsiki till Hockeyn som adam promt skulle titta på=) Otur så gick tvn sönder efter 20 minuter utav matchen hähä.

Onsdag 03/12

Godagens i fina vårvädret☼ Idag är jag ledig ifrån allt som heter jobb och det är så skönt! Jag vaknade vid 9 och då åkte jag och solade lite! Man känner sig så mycket fräshare om man inte är kritvit. Nu ligger jag i sängen och läser lite skvallertidning men ska gå ut och tvätta bilen med mamma nu. Haha den är helt BRUN.
Igår så åt jag och Moa på Interpool. Älskar maten där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dresses


Alla dessa fina ifrån Nelly

Måndag 03/10

Ny vecka igen och den startades med jobb här i valbo=) Vi blev klara redan efter några timmar så nu är jag hemma igen! Ligger i sängen och vilar lite.. jag är inte gjord för att kliva upp tidigt haha. Ska strax färga min utväxt och städa upp lite här på rummet:) Ikväll ska jag nog till Moa och hälsa på.:)
 
Här är lite bilder ifrån helgen som blev rätt lugn! I fredags käkade vi på interpool och spelade lite biljard och i lördags så kollade vi på melodifestivalen=)

Fredag 03/07

Godmorgon fredag! Jag är ledig idag och sov enda till klockan 11=) Helt underbart att äntligen få vara ledig efter denna jobbvecka på sibylla. Så jävla less på det stället nu så jag vet inte vad. MEN nu är det iallafall helg och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag! Det visar sig väl senare.
 

Onsdag 03/05

Godagens! Hade sovmorgon idag enda fram till klockan elva..börjar inte jobba fören 16 idag heller. Jag tog mig i kragen och gick ut och rengjorde bilen på insidan..det var seröst ett ton grus på golven och tusentals kvitton/parkeingslappar. Men nu är det gjort och jag ligger och mumsar på en äggmacka! Jag har börjat använda en app på telefon där man skriver i vad man äter & den räknar hur måna steg man går per dag osv osv och den funkar riktigt bra faktiskt! Man får lite mer hum om vad man stoppar i sig. Kanske låter töntigt att räkna kalorier men det är faktiskt roligt. Och dessutom så behöver man inte räkna själv utan man klickar i vad man ätit som tex, "Liten kaffe" "Arlas Kanelbulle" "Kokt korv m bröd" "Vasa knäckebröd" Osvosv! Enkelt!
 
 
Nackdelen med att bara vara hemma på förmiddagarna är att man får tråkigt vilket slutar i internetshopping, jag beställer saker var och varannan vecka nuförtiden och det blir bara värre & värre.
Men man blir ju så jävla glad utav att få hämta ut paket med något spännande i! Och eftersom att jag knappt festar längre så spar jag ju in tusenlappar som jag annars skulle slängt iväg på krogen. Då kan jag lika gärna få shoppa lite kläder istället=) Här är lite saker som står högst upp på min shoppinglista just nu;)
 
 
 
 

Tisdag 03/04

Godmorgon! Jag vaknade för någon timme sedan och har bara legat i sängen sen dess. Ska nog snart kliva upp och göra något vettigt;) Börjar inte jobbet fören 16!
 
Annars så har jag varit på bio och varit hos mormor och morfar och hälsat på, händer ju inte sådär jätte mycket roligt på vardagarna.
Här är filmen som vi såg iallafall och den var faktiskt spännande trots att jag inte är något fan utav actionfilmer.
Handlade om soldater som skulle döda någon taliban i öknen och så gick allt snett!

Söndag 03/02

Alltså när man skriver rubriken(datumet) så får man sån chock varje gång för att tiden går så jävla fort. Nu är det mars liksom?!..
 
Iallafall! I fredags när vi firade malin så hade jag hur kul som helst och vi käkade tacos, lekta lite lekar och avslutade kvällen på interpool:) På lördagen jobbade jag hela dagen och på kvällen så tittade jag och Adam på film och jag små sov lite hela kvällen haha. Idag har jag också jobbat och kom nyss hem. ligger i sängen och käkar en bulle just nu och får se om jag hittar på något eller bara stannar hemma=)