Fredaag!

Godmorgon!! Vaknade upp på ett strålande humör idag då solen sken in igenom gardinen! Tråkigt nog så har jag tappat rösten märkte jag.. så himla typiskt!! Lagomt till helgen och allt.. menmen får väl försöka kommunicera med folk på annat vis haha. Ska göra mig iordning lite nu och möta upp Emma på köpis för att köpa lite småsaker som strumpbyxor, ögonfransar osv.:) Har faktiskt inte en aning om vad vi ska göra ikväll haha men hoppas på att det är någon maskeradfest någonstans!
 
Igår var jag och Andreas på fjärranhöjder på kvällen då dom har kandelabersim på torsdagskvällar. Dom släcker ner alla lysen och tänder en massa ljus osv så det var jättemysigt! Sedan är det 18+ dessutom så man slipper alla skrikande bebisar.=)
 

Onsdag

Mitt halsont blir bara värre och värre och hostan med.. med min otur kommer man väl fortfarande vara sjuk i helgen när man ska fira halloween!:( Jag och emma satt och kikade lite igår på vad vi ska klä ut oss till och funderar på något djur liknande! 
 
Annars så var jag ju och provjobbade dag 2 igår och jobbet sög faktiskt det var så jävla tråkigt att sitta och göra exakt samma sak i 9 timmar så när dagen var slut så sa jag att det inte var något för mig så nu står man på ruta 1 igen på jobbfronten.. men man lär väl såsmåningom hitta något man trivs med!
 
Nu har jag precis tagit en dusch och ligger och kikar på gårdagens paradise, senare ska jag följa med Malin på ett hälsoparty!
 

Måndag

Vaknade redan vid 06 imorse utav rethosta deluxe.. ringde hälcosentralen och fick komma dit vid 9 men dom kunde inget göra så nu får jag vänta på att bli frisk. Suck!! Åkte iallafall till jobbet efter det och fick sluta vid 17. Dagen har gått bra och alla har varit supertrevliga mot mig så jag kommer nog att trivas!
 
 Nu ligger jag nyduschad i sängen och kikar på halvåtta hos mig och kommer nog somna närsomhelst..Zzz
 

Söndag

Mysig dag idag som startades med en brunch på ikea. Det var äggröra, bacon, pannkakor och ja allt som man kunde tänka sig så det var ju jättesmarrigt! Efter det avverkades några filmer i sängen innan det var dags för en kebabtallrik och bingolotto. Men som vanligt så vann jag ju ingenting så det sög ju!!
 
Nu ska jag försöka kurera mig då jag har fått blåsor i hela halsen.. lagomt passande inför min första jobbdag imorgon. Men ska försöka hinna förbi hälsocentralen imorgon bitti och hoppas på det bästa
 
 

Lördag

Äntligen är det helg igen och gårdagen spenderades på interpol med lite biljard och drinkar innan det var dags att åka hem för att sova då jag skulle upp och jobba idag! På jobbet var det kaos hela dagen efterson att Molly var där och uppträdde. Suuper bra var hon!
 
Direkt efter jobbet åkte jag in till Folketshus och mötte upp några ifrån släkten för att titta på Småstadsliv. Det var jättebra och roligt! 5 av 5 toasters 
Nu ligger jag i sängen och tittar på reprisen utav gårdagen Idol..skulle ut och partaja men eftersom halsen krånglar så fick man bli sängliggandes istället då jag måste bli frisk inför måndag!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Dagen började bra på intervjun då jag fick chansen att provjobba på måndag så nu håller jag tummarna för att jag ska trivas där!.. Sedan fortsatte dagen inte lika bra då jag tog upp min telefon ur fickan och skärmen är helt trasig så man kan inte använda den alls så nu är jag mobil-lös och måste lämna in den på reparation tomorrow..
 
Nu ska jag tröstäta ben&jerry och titta på bonde söker fru.=)
 

Regnig tisdag

 Ush vilket tråkigt väder!!.. Tog mig ut i spåret för att springa och självklart skulle det börja ösregna precis när jag kom dit. Men det var bara att bita ihop! Nu ligger jag med katten och myser framför tvn samtidigt som jag nördar Bakery Store haha.. livet som "arbetslös".. Men jag håller mina tummar nu på att jag får jobb imorgon då jag ska på en arbetsintervju!:D Senare ikväll ska jag iväg på middag då det har väl varit en helt Ok tisdag iallafall!
 

Ny vecka

Då var det måndag igen och ny vecka på ingång! Har nästan ingenting planerat den här veckan förutom att fortsätta söka massa jobb och jobba av några få timmar på Sibylla. Vädret vill ju inte heller direkt bidra med något posetivt då regnet bara öser ner så man bara vill ligga och kura i sängen hela dagarna..
 
 
 

Fredag 10/10

Nu är det äntligen helg igen som jag har längtat!! Är ledig den här helgen och den är fullspäckad med massa roligheter! Ikväll ska jag och en vän gå ut och käka på någon mysig resturang och efter det hittar vi säkert på något skoj.:) Imorgon(lördag) så har Emelie födelsedagsfest så då blir det att fira henne! 
 
Och som grädde på mosen så är man home alone nu då mamma, pappa & katterna rest bort några dagar så det kan ju inte bli bättre just nu. Humöret på topp!!!