Måndag 12/30

Har precis ätit Tacos med adam och nu ligger vi i matkoma framför tvn.:) Har inte gjort så mycket idag faktiskt, varit hem till mig och färgat håret och så.. vi har blivit fan utan NCIS så vi glor på den serien hela tiden haha.
 
Imorgon är det nyårsafton och jag ska hem till Saga med alla tjejer och så blir det middag där och så, får se vart vi hamnar sedan! Kläderna har jag inte riktigt bestämt än heller.. köpte ju ett linne som jag skulle ha men det är inga axelband på det så det kommer nog glida ner hela tiden och det känns bara drygt. Men igår när vi var upp på köpis så hittade jag en kavaj-jacka som jag förmodligen ska ha över iallafall!
 
 
 
 
 
 

Söndag 12/29

Godmorgon! Vaknade precis men ligger kvar i sängen och drar mig lite än. Igårkväll så blev det en lugn kväll med film-maraton med tjejerna, åt en massa chipps&dipp och popcorn.. åkte hem vid 2 och då kom Adam hit.
 
Får se vad vi ska hitta på idag men det är ju sol ute så ut ska vi iallafall! Måste titta över mina kläder inför nyår också och se vad jag ska köpa mer.:)
En av filmerna vi såg igår, det var en skräckfilm men endå inte skräck,
Den var mer spännande och lite kuslig! Bra var den iallafall=)

Fredag 12/27

Gokväller! Har firat julafton och min födelsedag nu och igår låg vi bakis i sängen heela dagen haha. Det har vart hur roligt/mysigt som helst och jag kunde inte ha haft en bättre jul! Idag så var jag tvungen att hoppa in på jobbet då typ alla har blivit sjuka. Ikvlusive jag.. men jag kände att några timmar kan jag nog stå ut!
 
Nu är jag hos adam och vi ska nog åka in till stan och käka något senare, annars så blir det nog bara lugnt ikväll! Ska jobba imorgon också.
 

Godjul!

Godmorgon! Julafton idag och jag vaknar upp med en förkylning.. men har ätit frukost med Adam nu och sen skjutsade jag hem han och nu har jag duschat och ska snart göra mig kvar. Vi ska fira jul hos mina kusiner i år vilket vi aldrig har gjort förr men vi ska inte dit fören vid 4 så snart blir det nog julklappsöppning här hemma!
 
Första julen jag typ inte har en aning om vad ja ska få i julklapp.. spännande=) Seanre ikväll åker jag hem till Adams mamma för att äta ennu mer julmat och fira jul med dom. Känns som att julafton kommer bli såå mysig i år<3
Igår så vann jag på Fridas blogg dessa hårprodukter. Vart sååå glad!
 
 
 

Söndag 4advent

Wiiie godmorgon idag är det 4advent!! Nu är det inte långt kvar till julafton=) Jag vaknade tidigt imorse vilket inte är likt mig då jag har sovit som en björn senaste veckorna, ligger kvar i sängen och tittar på tv och försöker väcka adam vilket typ är omöjligt..
 
Vid lunch ska vi upp på köpis och kika runt lite och fixa det sista innan jul/födelsedag.

Lördag 12/21

Idag klev vi upp tidigt för att åka iväg till farmor och väl framme så mumsade vi i oss julbord och massvis med efterätter. Efter det så åkte vi vidare till farmor och tog en till fika där och hälsade på alla hennes söta katter.=)
 
Nu har vi landat hos adam och gjort iordning lite chipps och dipp! Blir en myskväll som alltid nuförtiden.. har typ abstinens efter att få dricka/gå ut nu känner jag. Tur att jag fyller år på onsdag då blir det fullt ös!!
 

Fredag 12/20

Tjohooo äntligen är denna dag över och det är fedag kväll! Har jobbat hela dagen idag och kom hem för någon timme sedan och nu har jag och Adam precis ätit pizza, blir bara hemma-myspys idag då energin ligger på 0.
Imorgon är jag äntligen ledig och då väntas det julbordslunch hos farmor i Norberg. Ska bli såå gott!
 
 
 

Onsdag 12/18

Är ledig idag, helt underbart! Men såklart så hade jag besök hos doktorn kl 11 så någon sovmorgon blev det inte.. Men skönt att ladda upp lite inför imorgon och på fredag då jag jobbar 10-11 timmarspass.. fyfan!.. Men iallafall så har vi precis fikat lite kaffe och kex, och adams kompis är här nu för någon intervju med oss till något skolarbete=)
Adams kaffemaskin är typ underbar... Godaste latten!
 
 
 

Söndag 3.advent

Jahapp då var det redan 3advent och jag har jobbat lite idag på dagen och när jag kom hem så somnade jag direkt, nu har vi precis ätit och tittat på solsidan. Dom är väl för roliga dom haha! Vi skulle baka pepparkakor idag men de blev tydligen inget.. börjar få lite småpanik över att julen snart är över redan.
 

Fredag 12/13

Har varit ledig ifrån jobbet idag så jag och Adam tog en lång sovmorgon och sedan åt vi lunch på AmericanPizza place som han fick bestämma.. Men men de var gott faktiskt! 

Nu ikväll har vi varit i stan och fikat och åkt runt lite, har fått nytt ljud i bilen hihi. Men det blir en lugn kväll bara, vi ligger och tittar på tv just nu och kollar på lite roliga klipp! Ska bli så skönt att vara ledig imorgon också, en lördag liksom! Händer typ aldrig längre=)




Torsdag 12/12

Det börjar verkligen närma sig jul nu! Jag fick rycka in på jobbet idag tidigare än ränknat och kom hem vid 21 så nu har jag bara hunnit käkat och slängt mig i sängen:) Har haft sån fruktansvärd huvudverk hela dagen och inte går det över heller med tabletter.. tur att jag är ledig i helgen nu iallafall så ja får vila lite inför helvetes veckan på jobbet nästa vecka då julklappshandeln drar igång på riktigt!
 
 

Onsdag 12/11

Godmorgon=) Vaknade för en stund sen och har varit uppe och duschat osv nu, ska strax iväg till tandläkarn och göra någon rotfyllning som hade lostnat sedan jag var liten. Kommer göra så jävl* ont. Och efter det direkt iväg till jobbet. :(
 
Igår så var jag och emelie i uppsala och shoppade lite, hittade en massa saker faktiskt! Blandannat en jättefin "kappa" till lite finare tillfällen=) Sedan avslutade vi på Burgerking, var inte alls lika gott som man trodde..dippsåserna smakade anus och hamburgaren smaklöst torr..
 
 

Måndag 12/09

"Godmorgon" har sovmorgon idag då jag inte börjar jobba fören kl 16, sååå skönt efter en helg av jobb. Jag och adam har legat och dragit oss i sängen och ätit en god frukost:) Ska snart göra mig iordning så får vi se om jag orkar gå ut något eller ligger kvar här å vilar; )
 
I lördags så åkte vi ett gäng och bowlade och de var superskoj då det verkligen var längesedan!
 
 
 
 
 

Fredag 12/6

Jag har varit ledig idag ifrån jobbet och det har ju varit värdens söstorm! Jag och adam försökte ta oss till stan och höll på att krocka 2 gånger typ haha. Nu är vi hos han och åt precis pepparkakor och glögg! Har ingen aning om vad som händer ikväll, adam håller på att bli sjuk så han vill vara hemma och jag är rastlös.. verkar inte som att någon ska ut idag iallafall så får väl spara det till nästa helg! Ska ju trotsallt jobba i helgen iallafall.
 

Torsdag 12/5

Godmorgon, vaknade för en stund sen och ligger och kikar runt lite på datorn nu=) Såg att det har kommit lite snö på backen men inte alls mycket, det skulle ju vara klass 2 varning på snö/storm idag..? ser inte ut så än iallafall. Ska snart kliva upp och käka frukost och göra mig iordning, ska iväg och leta julklappar med Maria. Hoppas man hittar något.. hatar att vara ute i sista sekund.:)  Ska också köpa en sak till mig själv
Fick ett test på den här när jag handlade på Åhlens och jag har aldrig vart någon som använt fondation för att jag tycker det syns som geggigt i ansiktet men den här var verkligen fin och lätt att ha på. Sedan har man bara på vanligt puder ovanpå så ser huden perfekt ut. =)
__________________________________________________________________________________________________________
 
Här är lite saker som jag själv önsar mig i julklapp/födelsedagspresent!
 
                                 
 
 
 
 

Onsdag 12/4

Startade dagen med en mysig julfrukost och sedan iväg på jobb. Slutade vid 16 och sen dess har jag och Adam bara tagit det lugnt, lite hängiga båda två och så har vi ätit pannkaka=)  

Imorgon är jag ledig så det känns skönt att få sova ut och bara chilla! 
Just nu framför Paradise hotel=)


Tisdag 12/3

Godagens,  har jobbat idag fram till klockan 16 och vi har haft såå mkt att göra hela dagen. Varorna var försenade flera timmar och jag har nästan inte sovit nånting inatt så lite drygt har det vart. Börjar tro att jag är riktigt sjuk..? Har en enorm smärta i ena sidan av nedre mage till och från i flera månader, mamma tror att jag kan ha fått canser?!?! Eller så är det bara någon slags inflamation eller något. Och det blev inte bättre av att läsa på fb imorse att en bekant har fått precis det i ena äggstocken. Och det är precis där jag har ont.. Mina slemhinnor är också infekterade eller har något slags fel. Så då börjar ju fundera på om det hänger ihop..?
 
 Ska iallafall till en riktig läkare den 18 som är specialecerad på det området så då ska jag undersökas och ta tester osv. Ska bli väldigt skönt att äntligen få riktig hjälp.
 
Men iallafall! Nu sitter jag i sängen hos adam och vilar lite, vi ska nog strax dra iväg på något skoj!
 

Måndag 12/02

Är ledig ifrån jobbet idag så imorse skjutsade jag Adam till falun så han skulle kunna skriva upp, och det gick bra för han=) När vi kom hem somnade jag direkt och vaknade för en stund sen, är inte van att kliva upp tidigt längre haha..
 
Nu ligger vi i sängen och kollar på tv, får se vad som händer senare=)
 

Söndag ✲1 advent✲

Igårkväl så bestämde vi oss för att gå på bio med några kompisar och vi såg på den nya Hungergames, den var bra men inte så bra som jag trodde! Dessutom var den 2&enhalv timme lång!! Fick kramp i benen och i magen av alla popcorn man hann trycka i sig haha.
 
Idag så har jag jobbat några timmar och efter det så åkte jag och adam in till stan för att kolla på julskyltningen men det var inge mycket alls att titta på..? Några få stånd bara. Så vi åkte rätt snabbt hem igen och åt advents mat med familjen och nu har vi precis fikat på glögg och pepparkakor;)