21:58

Pjuuh! Har flängt runt hela dagen och nu ÄNTLIGEN fick jag sätta mig i sängen..Har varit på köpis och kikat runt lite först och sedan jobbat. På jobbet var det fullfart och mycket folk hela tiden som ska krångla nå så in i helvete så hjärnan blir ju helt snurrig tillslut.=)
 
Imorgon väntas en till dag på jobbet, heldag.. så imorgon kväll blir det nog bara lugna puckar trotts att det är fredag. Jag längtar tills jag skaffar ett jobb där man inte jobbar helger.. vore ju drömmen.
 
 

Torsdag 10/31

Godmorgon, vaknade för en stund sen och har vart uppe och gjort frukost på sängen till mig och Adam men han vägrar vakna så så roligt var de=) Idag så börjar jag inte jobbet fören klockan 16 så ska väl försöka hinna med en del saker innan dess.
 
 

Onsdag 10/30

Godmorgon, ligger i sängen fortfarande och väntar på att mamma ska komma och hämta mig eftersom min bil inte ville starta=) Bra sådär när man är påväg till jobbet...
 
Ska iallafall jobba hela dagen idag och det kommer väl bli lite halvjobbigt då jag fortfarande är lite krasslig och det är höstlov=kaos på köpis.. Men det ska nog gå bra, bara att stå ut ;(
 

Måndag 10/28

Godmorgon, ligger och drar mig i sängen fortfarande men ska nog kliva upp och äta frukost strax. Är döhungrig då jag varit uppe flera gånger tidigare imorse och pratat med läkare och mått illa osvosv. Är så jävla trött på att vara sjuk nu så det är helt sjukt(höhö) och jag tror att jag har hamnat i någon slags depression under dom här två veckorna också med tanke på att det enda som snurrar i mitt huve dag ut och dag in är min mage och att jag bara vill må bra igen och kunna äta riktig mat..att leva på yougurt är ingen hitt. Har ju gått ner en del i vikt men de äre inte värt!! Hur fan klarar vissa av att banta frivilligt...
 
När jag känner mig bättre så ska jag och adam gå ut och äta, fika och shoppa! Längtar.. legat i sängen nästan hela dagarna i 11 dagar nu typ.. roligt värre=)
 
 
 
 
 

Lördag 10/26

Hallojhalloj, blev jättedålig igår så kvällen spenderades hemma i soffan framför Idol med adam och en ben&jerry. Skulle ha jobbat idag men har så ont så det fick jag stå över, men imorgon ska jag försöka mig dit.:)
 
Ikväll blir det också bara att ta det lugnt fast att jag är hur taggad som helst på att gå på maskerad på Allstar.. man blir ju så sjukt jävl* rastlös av att bara ligga hemma i sängen i flera dagar.. Men förhoppningsvis är det någon som firar Halloween nästa helg också=)
 
 
 

Torsdag 10/24

Oj är det redan torsdag! Dagarna går så snabbt så man inte hänger med.. Längtar inte till helgen då jag jobbar.. Suck:( 
 
Är ledig idag så ligger i sängen och drar mig fortfarande och ska tillbaka till hälsocentralen senare, var där igår men som vanligt fick man ingen hjälp.. Och idag ringde hon upp mig (efter att fått skäll av en annan läkare) och sa att hon hade sagt åt mig att jag skulle få komma tillbaka idag haha mm visst=)  
 

Kvällsmys

Har varit hemma idag också då jag fortfarande inte mår nå bra.. Har väl inte så mycket roligt att dela med mig av förutom att vi ligger och tittar på tv nu och spelar ikapp på candycrush och jag håller på att hungra ihjäl då jag inte kunna ätit nått idag:/ imorgon blir det förhoppningsvis ett besök hos farbror doktor=)
 

Måndag 10/21

Igår kväll åkte vi in till stan och kollade på bio, 2 Guns. Adam som fick välja film.. Den var bra men lite för mycket action för min del:) 
 
Idag har jag varit ledig men börjar bli sjuk så har varit hemma bara hela dagen:(
 
 

Söndag 10/20

Godmorgon, vaknade för en stund sen och nu ligger jag i sängen och väntar på frukost=)
Igår så var vi ut på Helt enkelt och käkade, jag åt kött med pommes och sås och det var hur gott som helst!
VI drack några drinkar där och sen vid 11 åkte jag hem. Kände att jag inte riktigt orkade med en utgång till.
Åkte hem till min lilla Adam och han hade gjort iordning godis och film så så slutade kvällen för mig:)
 
Idag är det söndag och jag har inte planerat något ännu, får se vad dagen har att bjuda på; )
 

Lördag 10/19

Godmorgon, ligger i sängen fortfarande och försöker få liv i Adam.. Vi var hos emelie igår och det var väl tänkt att vi skulle stanna där men det slutade på slick. Hade sjukt roligt och vi dansade till stängning!
 
Nu ska vi snart äta frukost och sen vet jag faktiskt inte vad vi ska göra idag..Vi sov hos adams mamma inatt där vi inte har varit på flera månader så vi kanske ska umgås lite med dom=) Ikväll ska jag iväg på middag med jobbtjejerna.
 
 

19:54

Är hemma hos adam nu och vi har ätit middag med hand mammi och pappi och nu ligger jag och väntar på att han ska duscha klart så vi kan ta bussen in till Emelie=)
 
 
 

Fredag 10/18

Godmorgon, vaknade nyss och såg på instagram att det var snö ute imorse.. ush vad tråkigt! Har för mig att det stod på vädret att det skulle bli jättekallt i helgen också.. Jag är ledig idag och hela helgen och det ska bli så j*vla skönt. Har ju jobbat två helger irad nu.:)
 
Får se vad man ska hitta på idag då men kanske gå i lite affärer på dan och sen ikväll blir det nog lite vin skulle jag tro. Blev bjuden hem till emelie så det kanske slutar där.=)
Breakfast time!

Wanties

Näst på min inköpslista står ett par mysiga uggisar och en vnterjacka. Varför är inte saker gratis=)

Torsdag 10/17

Godmorgon, vaknade i panik imorse då jag hade lovat att skjutsa adam till stan halv 11 men råkade sova över hehe.. Nu är det gjort iallafall och ush vilket tråkigt väder det är ute idag.. känns som att klockan är 7 på morgonen..kallt och grått.
 
Har storstädat mitt rum nyss och nu ligger jag i sängen och bara tar det lugnt. Börjar inte jobbet fören 16 i eftermiddag:) Får se vad jag ska hitta på.
Det enda mysiga med julen/hösten är att man kan tända ljus och mysa framför en film ✻❤✻

Onsdag 10/16

Godmorgon! Är vaken tidigt idag med tanke på att jag har sovmorgon men det beror på att en jävla hackspätt har suttit och pickat på mitt fönster i typ 4 timmar nu.. Men vad gör det att vara uppe i tid! Bara bra ju så man hinner med lite saker innan man ska åka och jobba=)
 
Jag ska färga håret och sen ska jag och adam till stan och fixa några ärenden.
Fick med mig glass hem ifrån jobbet då hela glassboxen gick sönder..

Tisdag 10/14

 Är ledig ifrån jobbet idag så har bara varit hemma och sovit hela dagen, Adam är också hemma idag så nu ligger vi och tittar på film:) Får se vad som händer mot kvällen.
Gårdagens pizzamys 

Söndag 10/13

Godmorgon, sitter och äter lite yougurt nu och ska strax åka iväg till jobbet.. tråkigt när det är så fint väder ute. Har lust att vara ute och gå eller något roligare. Men imorgon är jag ledig! Hoppas det inte regnar dårå..
 
Igår så hade jag och Malin lite lördagsmys med godis och chipps framför några filmer och sen somnade jag nog vid 4 nångång. Rekordlänge för mig;)
 

Lördag 10/12

Igår så var vi på badhuset hela dagen och 'lekte' och på kvällen så gick vi på bio, Familjetrippen. Den var riktigt rolig faktiskt! Efter bion åkte vi bara hem och kurade ner till en film.
 
Idag har jag jobbat hela dagen med nackspärr vilket inte har vart så skönt.. Men nu är jag iallafall hemma och har duschat och ätit lite och ska snart dra iväg till Malin så får vi se vad vi hittar på för skoj ikväll=)
 

Tips

Min favoritsida när man ska hitta någon bra film! det som är bra är att alla nyaste filmerna kommer ut på en gång (dock utan text). På varje film ligger också en trailer:)
Torrentbutler
 

Fredag 10/11

Godmorgon, vaknade precis och sitter och mumsar på en tallrik fil och musli. Adam sover fortfarande men ska nog väcka honnom snart för vi ska åka till badhuset! Var ju sjukt längesen man bada..flera år sen typ..?
Och jag är ledig ifrån jobbet idag så det passar ju perfekt=)
 
Fredagkväll, jaha undra vad man ska hitta på dådå men eftersom att jag jobbar imorgon så blir det nog lugnt iallafall, kanske bio eller bara ta några drinkar.:) Vi har blivit krogråttor senaste månaderna, det bara small till ifrån att nästan aldrig vara där till att vi är där varje helg. Inte för att jag dricker mig full varje gång men det är ju sjukt mysigt att gå utt och täffa massa som man känner och också få göra sig lite fin ; )
 
 
 

Onsdag 10/09

Har jobbat hela dagen idag och efter det så åkte jag och Adam hem till hans mamma och hälsade på och åt lite bullar.:) Nu ligger vi i sängen och tittar på Talang. Har ju jobbat kväll 100 dagar irad känns det som så det var skönt att få en ledig eftermiddag=) 

Tisdag 10/08

Kom precis hem ifrån stan nu, har varit hos tandläkarn (för 100 gången denna månad känns det som) blir så trött på att man får en nybörjare till tandläkare..hur oproffsig som helst börjar skratta och flamsa mitt i allt och dessutom nyser mig rakt i ansiktet.. Så idag bad jag om en RIKTIG tandläkare och han såg var det var för fel på engång och löste det.. Efter det så har jag och adam fikat på stan och sen lämnade jag av honom på körskolan=)
 
Ska vänta tills han är klar där nu sen ska vi ut i spåret och springa och sedan vid 16 börjar jag jobba. Börjar bli riktigt trött på dessa kvällspass nu..
 

Söndag 10/06

Hallåhallå, har haft fullt upp hela helgen så någon uppdatering har det inte blivit av.:) I fredags va vi på Interpool och drack några drinkar och på lördagen klev jag upp och jobbade hela dagen och på kvällen så firade vi emelie som fyllde 20. Hade skitroligt där och så roligt att få träffa alla kompisar igen och dansa gjorde vi också!
 
Klev upp idag igen och åkte och jobbade hela dagen sen köpte jag med mig Thaimat hem som jag och adam har mumsat på nu och tagit en varm dusch. Nu väntas Idol som vi missade i fredags! Sovmorgon imorgon tjuhu. :D
 
 
 

19:58

Godkväller, har varit på köpis en sväng idag och handlat en present och sen lagade jag och Adam lite lunch som smakade bajs.. Nu har jag precis fixat mig och ska ut me lite vänner på interpool. Blir nog bara någon drink för mig med tanke på att det är jobb på schemat imorgon..
 
Kom iallafall till underfund med att jag inte var magsjuk eller något liknande utan att det är pencelinet som jag fick i förrgår som jag har börjat ätiti som jag inte tål. Förstod det idag och slutade ta tabletterna och vipps så mår jag bra igen. =)

Fredag 10/04

Godmorgon klockan är 10 och jag har redan skjutsat Adam till stan, duschat, städat rummet, ätit frukost och strykt några tröjor. Inte likt mig att vara i farten så tidigt. Men nu ligger ja i min nybäddade säng och bara myser över att det är fredag idag.:)
 
Trodde först att det skulle bli en helvetes helg efter att vi hade ätit lunch på stan igår då jag började må dåligt direkt efter, sedan på kvällen spydde jag flera gången och kunde inte få i mig något..Men idag när jag vaknade kändes det bättre och nu känns allt bra igen:) Tur det för imorgon ska vi fira Emelie som fyller 20. Kommer bli skoj att träffa alla tjejerna igen!
 
Kommer nog aldrg mer äta kebab..uh.
 

Torsdag 10/03

Godmorgon! Har gjort en ny blogg nu för att jag blev så trött på den gamla och tappat lusten att skriva så det här ska nog få mig att börja om igen. Sommarn är över och nu börjar man sitta mycket vid daorn igen; )
 
Dagens planer är iallafall att jag är ledig fram tills kl 16 då jag börjar jobba och innan det ska jag sola och gå ut och gå. Jag och Adam började med att gå ut och gå för ungefär två veckor sen och sen dess har vi hållt det i stortsätt varje dag. Det är ju perfekt väder ute nu, inte för varmt och höstmysigt med alla gula färger:)