Lördag 11/30

Gokväller! Igår så gick jag och Adam ut på Interpool och åt vår favvo pasta med fläskfilé och tog ett gas vin till det. Senare så lyckades jag till slut övertala honom att vi skulle stanna kvar där, tog några till glas och roligt hade vi, vid halv 1 så drog vi ner till slick där det var fullsmockat med folk så vi fick vara på övervåningen där de inte var allt för mkt folk=)
 
Idag så tog vi en sovmorgon och sen har vi vart hemma hos mig en stund och matat katterna eftersom jag är kattvakt och sedan en sväng förbi köpis. Nu är vi hos Adams mamma och väntar på middag, får se vad vi hittar på ikväll:)
 

Fredag 11/29

Hallåhallå:) Idag är det fredag äntligen! Har jobbat några dagar irad nu och det känns skönt att vara ledig fredag lördag! Hade gärna gått ut idag men Adam är inge sugen på det så vi ska ut och käka snart så får vi väl se om vi går ut iallafall;) Annars så har jag inte gjort så mycket idag, bara sovit ut och tagit det lugnt.
Tryckt i mig en hel påse favoritgodis=)


Tisdag 11/26

November börjar nå sitt slut snart märkte jag nu när jag skrev rubriken och det är fan skrämmande hur fort dagarna går. Idag så startade jag dagen med en promenad och sedan fick jag rycka in på jobbet då en tjej blivit sjuk. Slutade vid 9 och nu ligger jag i sängen med Adam och tittar på tv.:) beställde nyss en mössa också! Insåg att de inte går å vara ute i endast höstjacka längre :(



Måndag 11/25

Hallihallå! Har varit ledig ifrån jobbet idag och det har varit såå skönt efter helgen:) Jag och Adam har vart på köpis och köpt lite småsaker och sedan varit ute och gått och besökt gymmet på farmec, vi ska nog börja träna där snart! Hoppas jag.. 

Nu är vi hos Adam och har ätit pizza och druckit as god latte! Inväntar paradise hotell utslagna i soffan just nu=)

Bra parkering idag, nära till dörrn=)

Lördag 11/23

Har jobbat hela dagen idag och det har varit mycket folk så ingen rast och ro inte:(..Kom hem vid 7 och då lagade jag och Adam pasta carbonara och tittade på tv. Nu ligger vi i sängen med en godispåse och tittar på The town, en lugn helg med andra ord=) hatar att jobba!




22:24

Hade en lugn kväll på jobbet idag och nu ligger jag hemma hos Adam och mumsar på godis och tittar på finalen av idol. Jag tycker inte att nån av dom som är kvar ens är bra..? Tråkigt! 

Efter idol ska vi nog ta ett dopp i badkaret, har varit fryssen hela dan:( Haha Adam var så rolig idag när jag kom hit så sa han: Synd att du inte har badkläder med dig.. Jag ba vadårå? Han: ja annars hade vi kunnat badat!  Glömde liksom bort att vi har vart tsm ett tag nu. Haha. 


Fredag 11/22

Hallåhallå! Nu är det snö ute äntligen! Inte för att jag gillar vintern men snön gör ju så att det blir ljusare ute och då blir man lite piggare än i höstmörkret.=) Dessutom fyller jag ju år och så är det ju julafton snart och det ser man ju såklart fram emot!
 
Just nu ligger vi i sängen och Adam sover fortfarande.. själv har man redan varit uppe och duschat osv. Ska iväg och jobba om en stund:) Slutar inte förens 21 ikväll så det blir bara en myskväll idag.
Igår var vi på stan och tog en fika, det är ju det mysigaste med vintern gå i affärer och sitta och fika!
 

Onsdag 11/20

Godmorgon=) Ligger i sängen och tittar på tv men ska gå upp strax och göra iordning frukost hade jag tänkt.
Får se vad jag ska göra idag, har inget speciellt bestämt faktiskt. Det suger att vara hemma!!!
 
Igår kväll så åkte jag och Adam på bio med hans kompisar och vi såg på Teh Counsler, trailern verkade skitbra men filmen visade sig vara kass.. den hade ingen handling överhuvudtaget och man fattade typ häften. Så de var ju tråkigt! Men alltid mysigt att äta lite popcorn iallafall;)
 
 
 
 
 
 

Tisdag 11/19

Godmorgon:) Riktigt tråkigt väder ute idag, helt grått och dimmigt..då får man ingen lust att gå ut! Jag jobbar inte idag heller och det är såå tråkigt att bara vara hemma. Vill ha ett annat jobb med regelbundna jobbtider.. Blir att ta tag i det såfort julen är slut!
 
 Men jag ska iallafall åka in till stan och fixa en sak och sen vet ja inte mer vad jag ska hitta på idag men det lär väl visa sig=)
Äntligen har Paradise Hotel börjat!! Jag har alltid följt serien och egentligen är det bara roligt att se alla så korkade haha.

Måndag 11/18

Godmorgon! Jag är ledig idag så jag har tagit en lång sovmorgon men nu är jag uppe=) Ska göra lite frukost strax och sedan får vi se vad dagen bjuder på. Måste iallafall städa ur min bil..ser ut som en soptipp haha.
 

Söndag 11/17

Godmorgon! Hade superkul igår på köpisfesten med mycke dans och dricka. De som var roligt också var att det var så mycke folk, tror vi var runt 150 st och sen att man umgicks med folk man aldrig umgås med annars,:) sen var det också många vuxna kärringar som spårade ur totalt, finns de nå pinsammare än 40+are som får fjortisfylla typ.. 
 
Nu ska jag göra mig iordning och sen åka till Adams pappa där det är kalas för han idag=) perfekt med tårta idag när man mår lite sisådär.
 

Lördag 11/16

Godmorgon! Vaknade för någon timme sedan och ligger fortfarande kvar i sängen och mumsar på lite godis och väntar på att Adam ska vakna.:) Ska ta en dusch och sen tänkte ja att vi skulle gå på stan och käka lunch. Får väl se va han tycker om de men ja brukar ju få som ja vill så attee =)
 
Ikväll så har all personal på Valbo köpcentrum fest tillsammans med middag och dricka, det har tydligen vart väldigt lyckat de andra åren de har haft festen så jag hoppas på att det blir kul ikväll också. Har varit lite osäker fram&tillbaka på om jag ska gå eller inte med tanke på att man bara känner typ 5 st. Men man kanske ska ge det en chans iallafall!
 

20:15


Har ätit smörgåstårta och fika så magen håller på och sprängs och det slutade med en lugn kväll framför idol/fotboll med Adams family. Myspys=)

Fredag 11/15

Godmorgon! Eller ja.. jag har ju varit vaken sedan kl 9. Som ni inte visste så plockade jag ur mitt löshår i måndags och idag åkte jag till emma för att sätta i nytt och fräsht. Känns hur skönt som helst nu efteråt! Men man ska nog inte vänja sig allt för mycke med att ha löshår i då det sliter lite på håret och så. Så efter jul ska jag plocka ut dehär och ha mitt orginalhår fram tills sommaren=)
 
Ikväll ska jag hem till Adams mamma för där ska dom ha firande för han idag med mat osv. Får se om vi går ut efter det kanske! Lär ju visa sig. Annars så händer det inte så mycket idag, är så jävl* skönt med ledig helg!
 
 
 
 

Onsdag 11/13

Hejhej! Kom precis hem ifrån stan, Adams bror bjöd oss på lunch eftersom adam fyller år idag. Han har fått lite precenter och frukost på sängen=) Snart ska jag åka iväg och jobba.. suck.
 
 

Söndag 11/10

Godkväller! Har jobbat hela dagen och det har inte alls varit roligt då jag har mått skit efter gårdagens partajj. Men jag hade roligt igår iallafall och vi dansade så mycket att jag knappt kan stå på mina fötter idag...
 
Nu har jag iallafall änrligen kommit hem ifrån jobbet och ligger i sängen och väntar på mat, sjukt hungrig då jag inte fått i mig något idag..
 
 
 

Lördag 11/09

Hallåhallååå, har jobbat hela dagen idag och kom hem för någon timme sedan så nu har jag fixat mig och käkat lite, ska snart åka till forsbacka på sagas 18års kalas.:) Hoppas att det kommer mycket folk och att det blir skoj! Men eftersom att jag ska jobba imorgon så kan jag ju inte dricka så verst mkt..
 
Igår efter jobbet så åt vi middag på Backfickan, lätt bästa pizzan där!
 

Torsdag 11/07

Godmorgon ligger i sängen och drar mig och funderar på att kliva upp och göra nån god frukost! Varför gör man aldrig det? man tar en macka bara och vräker i sig sen är de bra. Hur mysigt är de inte att typ duka upp olika pålägg, mackor å sitta å mysäta framför tvn.=)
 
Sitter och tittar runt lite på nelly efter nån fin topp att ha till nyår/födelsedagen det är ju trots allt bara 1 månad kvar ungefär och man är ju alltid ute i sista tid så i år tänkte ja försöka planera lite bättre; )
Hittade en som jag blev lite sugen på som jag nog ska beställa nu så får vi se om den blir tillbaka skickad eller inte! Tror att den kan vara rätt kort.. och det gillar jag ju tyvärr inte.

Onsdag 11/06

Hallihallå, idag har jag varit på stan med moa och elina och kikat runt lite här&var, sedan åt vi köttbullar på Ikea. Nu ligger jag och Adam och tittar på film  Law Abiding Citizen och den är riktigt spännande! Funderar på att åka och köpa något gott strax. Hur motstår man allt socker och all god mat?! tips pls...
 

22:59

Ligger och myser framför tvn och tittar på Pengarna på bordet just nu=) Hittade en del småsaker på stan och såg ett par skor jag måste köpa imorgon också! Hatar när man funderar på om man ska köpa en sak eller inte så struntar man i det och sen tänker man på det resten av dagen sen.. 
 
Till middag så åt jag och Adam våran favvo mat på interpool! Pasta med het fläskfilé=) 




Tisdag 11/05

Godmorgon vaknade för en liten stund sen men ligger fortfarande i sängen och drar mig men strax måste jag kliva upp och göra mig iordning. Jag och emelie ska ta en lunch på stan och kika runt i lite butiker och köpa precenter. Både adam och saga fyller år innom kort=)
 
Annars så undrar man ju vad som har hänt med vädret?! jävla pissväder regn och molnigt hela dagarna så man får ju 0 lust att ens gå ut.
 

Måndag 11/04

Hejhej är ledig ifrån jobbet idag så tog en sovmorgon och sedan gjorde vi iordning toast och oboy till frukost. Hur gott som helst=) Efter frukosten åkte vi hem till mig och fixade lite och sen vidare till köpis där vi kikade lite och tog en fika. Espresso house har väl värdens godaste mocca frappe.. helt underbar.
 
Hittade ingenting förutom nya hårsnoddar men kanske lika bra att spara lite på pengarna: ) det väntas en shopping trip till sthm om två veckor! Nu ligger vi och tittar på tv och ska snart börja laga tacos.
 

Söndag

Godmorgon, har tagit en lång sovmorgon idag och vaknade nyss. Igår så jobbade jag först några timmar och efter det så lagade jag och Adam middag och gjorde oss iordning innan vi åkte hem till Amanda och förfestade innan vi gick ner på Interpol och sedan slick:) det var fullsmockat med folk och jag hade riktigt roligt! En lyckad halloween med andra ord=)
 
Nu blir det bilen till Max och hämta mat..en riktig lat dag idag! Så skönt att vara ledig..
Adam skulle låta mig rida rygg hem ifrån bussen och så ramlar han baklänges över mig och min rygg blev nog mer än bryten=)

Fredag

Hejhej, har kämpat på på jobbet hela dagen och det har verkligen varit kaos. När jag slutade åkte jag och hämtade Adam och vi köpte med thaimat till hans mamma där vi är själva över helgen=) 
 
Just nu ligger vi döda i soffan framför idol med en godispåse och powerking! En dusch snart och sen kura ner till en film:)