Fredag 02/28

Goddagens! Vaknade redan vid halv 9 idag pigg&glad gick upp och tog en dusch och åt mysfrukost:) Sen åkte vi förbi köpis och fixade lite saker och sedan vidare till Gävle där adam hämtade upp lite byggsaker. Nu sitter jag och tittar på medans han fogar köket hos sin bror=)
 
Ikväll ska jag hem till Emelie och fixa mig och sen ska vi gå på Malins 18års kalas och sen blir det nog krogen!
 
 

Torsdag 02/27

Idag så fick man äntligen sovmorgon! Och det var helt underbart=) När jag klev upp så åkte jag nästan direkt hem till moa och vi gick på stan och sedan käkade lunch på Lilla saigon! Vid tre tiden blev jag inringd på jobb så där har jag spenderat hela min kväll. Nu ligger jag i sängen och kikar på lyxfällan och adam snarkar så sött:)
 

Onsdag 02/26

Har jobbat på söder idag fram tills 1 tiden då jag var klar, idag fick jag ta första steget och jobba ensam och det gick riktigt bra så det känns bra! Åkte hem gjorde iordning lunch och sen har jag bara legat i sängen och blippat lite på datorn. Letar efter en snygg vanlig svart klänning.. hittade två stycken olika som jag vela beställa men såklart så fanns inte min storlek i någon utavdom.. Skulle ju ha haft något snyggt nu till helgen då jag ska på Malins 18års fest=)
 
Ska käka nu och Moa är strax påväg hit så vi ska på köpis en sväng och sedan göra fransförlängning!
Säg hej till min nya älskling som kom igår! Så nu kan ni inte skicka Imessage till mig!

Söndag 02/23

Halv 6 ringde klockan idag igen..det var väl inte sådär jätteroligt men jag tog det bara lugnt igår kväll så somnade rätt tidigt:) Jag och Adam skjutsade folk hela kvällen och till sist käkade vi på max haha.
 
Idag så har jag varit på SF hela morgonen och gjort fint, vid 12 var vi klara och då blev vi bjudna på frukost utav Coffeehouse.. perfekt avslut på ett jobbpass;) När jag kom hem så började jag mubelera om mitt rum och det blev precis klart och det blev jättefint! Älskar när det blir lite förändring och det var jättelängesen jag verkligen storstädade mitt rum så det var ju på tiden hehe..

Lördag 02/22

Gårkvällen blev somsagt bara myspys hemma framför två bra filmer och en stor godispåse + tacos! Homefront & Prisoners hette filmerna som vi tittade på och båda handlade lite om samma sak faktiskt. Halv 6 ringde klockan idag och det var bara att hoppa in i bilen och åka till Gävle.. Men vi blev klara där med jobb rätt tidigt idag. Kvart över 10 fick jag åka hem igen och då somnade jag om såfort jag la mig i sängen haha.
 
Nu väntar jag på att Adam ska komma hit så får vi se vad vi ska hitta på.:)
 

Fredag 02/21

Tjohoo nu är det helg! Och jag är ledig idag..tog sovmorgon och sen åkte jag och mamma ner till solariet och efter det har jag tagit en lång dusch och bara slappat i sängen=) Tyvärr så snöar det ju ute när det äntligen hade blivit vår.. men det blir nog plusgrader snart igen!
 
Min helg kommer nog att bli väldigt lugn då jag ska kliva upp klockan 6 lördag&söndag. Men det gör inte mig nånting då jag inte är något större fan av att festa längre..Känns roligare att göra det vid lite mer speciella tillfällen eller så. =)
 

Onsdag 02/19

Älskade vår!!! Äntligen är vintern över.. så himla skönt med plusgrader! Jag har jobbat ihjäl mig senaste dagarna känns det som.. skulle verkligen behöva en ledig dag men icke.. jobbar dubbla pass nästan hela den här veckan så är helt slut nu. Idag har jag varit i en lägenhet på brynäs och flyttstädat och kom hem vid 1 då jag och mamma åkte direkt hem till mormor och morfar och käkade lunch då morfar fyller år idag:) Nu kom jag nyss hem och ska åka och jobba kvällspass alldelesstrax!
 
 

Måndag 02/17

"Godmorgon" Idag är det måndag och jag har haft en superbra helg! Fredagen blev hur bra som helst med middag på Helt enkelt med Adam och sen när vi kom hem så kikade vi på film och bara tog det lugnt. På lördagen jobbade jag hela dagen och sen på kvällen åkte jag hem till emelie och drack lite drinkar med tjejerna, slutade kvällen på Harrys. En lyckad kväll alltså! På söndagen jobbade jag hela dagen igen och på kvällen blev det bara lugna gatan och somnade nog vid 10 redan haha.
 
Idag tog jag en lång sovmorgon och gick upp och åt en gofrukost och nyss var jag ute på en promenad i vårsolen! Alltså solen gör att man blir så jävla pigg&glad! Får se vad jag ska hitta på nu men vid16 ska jag iväg och jobba=)

Alla hjärtans dag ♥♥

Glad alla hjärtans dag alla mina fina läsare:) Jag har spenderat hela dagen med moa inne i Gävle. Vi åt lunch och kikade runt lite. Nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar på att få duscha ur det och sedan åka iväg på jobb. Inte det roligaste att spendera hela kvällen på jobbet när man har pojkvän men vi ska gå ut och äta vid nio när jag slutar! Kommer bli hur mysigt som helst!!:)
 
 

Torsdag 2/13

Ligger just nu och försöker sova men det går aldrig att somna om Adam har somnat före mig.. Tittar på program efter program men blir aldrig trött..  Tittar just nu på svenska Nanny och blir typ arg på dom som är med för att dom låter sina barn bestämma allt haha.

Har inte jobbat något idag heller så vid lunch åkte jag hem till Amanda och vi tog en fika och pratade massor:) till middag blev det pizza och det var sååå gott! Imorgon är det alla hjärtans dag! Myspys!



Onsdag 02/12

Hallå Hallå. Inge jobb idag så jag har varit i stan och umgåtts med Moa! Vi käkade supergod sallad på 9an och så köpte jag även ett par supertighta svarta jeans ifrån Gina. Nu kanske man äntligen slipper köpa Dr denim jeans som håller i 4 veckor innan dom blir gråa och slappa!
 
Nu är jag iallafall hemma och sitter och kikar på lite olika telefoner, lutar mot en Samsung galaxy S4!
Ska nog ta en promenad nu, kanske sola och senare kommer adam hit och sover med mig=)
299:-

Tisdag 02/11

Godmorgon godmorgon! Var uppe redan vid 07 idag och åkte på jobb med Tess i Gävle, det gick bra och vid 12 så var vi klara. Nu har jag legat på soffan och vilat mig lite, så typiskt att det är sol och fint väder ute perfekt för en promenad men näe då är man dödstrött i både kropp och huve haha. Har ju verkligen latat mig nu när jag har varit sjuk så nu måste jag försöka komma igång igen om man ska slippa vassen i sommar=)
 
Hittade lite fina bikinis inne på Nelly just nu som det är 40% på! Sen kan man ju undra vad H&M har tänkt med inför sommarens bikinis, tråkigaste fulaste jag sätt.

Söndag 02/09

Igår blev det en myskväll framför Melodifestivalen men helt ärligt så är ju alla bidrag som är med urkassa så jag förstår inte ens varför man tittar haha. Men iallafall! Idag så klev jag upp och åkte till jobbet för att få in några timmar där och gick hem vid halv 4. Nu är Adam hos mig och vi ska kika på någon film nu som heter What Happens In Vegas:) Till middag blir det Oxfilé med potatis.Muuuums.
Skämt&sido

Lördag 02/08

Lördag idag alltså och jag har väl inte gjort mycket alls..! Jag och Adam har degat och varit en sväng till köpis. Åt nyss middag och nu ligger vi och spelar lite spel. Jag velade ut idag egentligen men ingen av mina vänner ska ju ut som vanligt när jag väl kan gå ut(?) börjar bli så jävl* less på det nu att man aldrig gör något för varje helg jag är ledig så ska alla bara ligga hemma och inte göra ett skit typ och dom helgerna jag jobbar så är alla ute och festar & har roligt. :'(
 
Men vi blir väl hemma bara och kikar på melodifestivalen eller något liknande.:) Får se om jag åker till jobbet imorgon eller inte, har en liten valfri lucka där imorgon utifall att jag vill få in lite timmar.
 

Fredag 02/07

Äntligen är det helg och jag är ledig den här helgen! Passade ju perfekt då jag fortfarande är lite snuvig och hängig. Jag har bara varit hemma idag och sovit och tagit det lugnt, nu är jag hos Adam och vi ska bara ha en myskväll! Äta något gott och titta på någon film eller så.:)
 
Beställde hem dessa två idag! Hoppas de kommer att passa. De hade jätte många jackor i min smak inne på Zalando just nu, är ju istortsett bara märkes saker där men just nu har dom rea på en massa fina saker!
Bland annat dessa två skönheter
 
 
 

Torsdag 02/06

Godmorgon, vaknade för en liten stund sedan och känner mig faktiskt bättre nu. Febern är borta(äntligen) och lite utav det onda i halsen, nu är det bara förkylningen kvar! Men jag är hemma ifrån jobbet idag också.
 
Det var ett tag sedan jag var riktigt sjuk och jag hade nästan glömt bort hur tråkigt det är att ligga hemma själv dag ut och dag in. Man har kollat på alla program som går att se och man kan ju inte heller gå ut och gå eller göra något som får en piggare..
Får se vad jag hittar på idag men måste iallafall bädda ren min sjuksäng och sedan efter fyra kommer adam hit och hälsar på<3
 

Sjuuuk

Ush och fy.. Igår så tänkte jag sjukanmäla mig ifrån jobbet då jag inte mådde så bra men bestämde mig i sista sekund för att åka dit iallafall då jag trodde att vi skulle jobba i ca 4 timmar bara. När jag kom dit fick jag reda på att vi skulle vara där enda till 17 så då var det ju bara att stå ut hela dagen. När jag kom hem kunde jag knappt röra kroppen och var väldigt seg, inatt har jag legat med feber hela natten och idag fick jag sjukanmäla mig och har inte rört mig ur sängen på hela dagen då jag har 39graders feber och ont i hela kroppen.. :(

Måndag 02/03

Jaha då var det Februari då! Månaderna bara springer iväg och jag vill ha förändring nuuuu. Vill flytta till lägenhet, resa bort eller bara göra nått skojj.. Men det lär väl dröjja som med allt annat=)
 
Annars då vad har hänt i helgen? Jo jag har jobbat fredag-lördag-söndag så jag har bara haft myskvällar, tittat på melodifestivalen och ätit gott. Äter ju inget onyttigt i veckorna numera haha.. så på helgerna får man lyxa till det med lite gotta;)
 
Är ledig ifrån jobb idag så jag har varit in till stan på ett möte vid ett tiden och det gick bra! Fick arbetskläder och skrev på anställningspapper=) Nu ligger jag i sängen och latar mig, senare blir det nog myskväll med Emelie.
Jag och Adam lagade hemmagjord pizza, men vi hade inte så mycket mer än ost att ha på haha.. men gott var det!